Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hírek, érdekességek

NMHH támogatások

A Halas Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét és műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az alábbi pályázatokon keresztül támogatja a Halas Rádiót:  - RÁDIÓÁLLANDÓ 2023 - "153 Lélekmód" magazin készítését   - RÁDIÓÁLLANDÓ 2023 - "Hírpercek" helyi hírösszefoglaló készítését  - REZSI 2023  - KMUSZ 2020 - Stúdiótechnikai háttér kialakítását.  

2022-07-08 06:31:19 Csányi Ágnes Bővebben…

Őfelsége, Madagaszkár magyar királya

Benyovszky Móric, a XVIII. századi világhírű magyar utazó, hajós, katona az indiai-óceáni szigetvilág első európai uralkodója születésének 280. és halálának 235. évfordulója alkalmából Benyovszky-emlékévnek nyilvánították 2021-et. Hétfőn tudományos konferenciát szerveztek az emlékére a Magyar Nemzeti Múzeumban, emlékérmet bocsátottak ki, musicalt is terveznek, és legfőképpen azt szeretnék elérni, hogy minél reálisabb képet kapjunk a gróf életéről.

2021-09-22 09:42:39 Szabó-Kocsis János Bővebben…

A tantermi tudáson túl indul az igazi verseny

– Jól láthatóan növekszik a diákok tudományok iránti érdeklődése az utóbbi években, köszönhetően a tanárok inspiráló munkájának is – mondta lapunknak Pakucs János, a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny szervezőbizottságának elnöke, a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) tiszteletbeli elnöke a megméretés tegnapi bejelentése alkalmából.

2021-09-21 09:43:22 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Nem minden házon éri meg a napelemes fűtést kiépíteni

Növekszik hazánkban a napelemekről üzemeltetett elektromos fűtési rendszerek népszerűsége, amit még feljebb tornázhat a november 15-tel induló kormányzati támogatási program. Egy ilyen beruházásnak – kifejezetten régi házak esetében – azonban több buktatója is lehet, amit alapos utánaszámolással el lehet kerülni. Ezekre hívta fel a figyelmet az Energiatakarék SLR Kft.

2021-09-20 07:01:54 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!