Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Aktuális

FINNORSZÁGBAN fogta a Halas Rádió FM adását egy amatőr rádiós!

Nem mindennapi levelet kapott szerkesztőségünk a minap. A finnországi amatőr rádiós Markó Brask néhány másodperc erejéig antennái segítségével hallgatni tudta a Halas Rádió adását! Többszörös csodával felérő véletlenEKnek kellett együtt állniuk mindehhez, rendkívül különleges légköri viszonyok, az elcsípett néhány másodpercben éppen elhangzott a rádió azonosító! Mindez HIHETETLEN, DE IGAZ, visszaellenőriztük mentéseinkből. Immár bizonyítottam is tudjuk, hogy a Halas Rádiót az egész világon hallgatják:)

2015-11-04 13:12:38 Csányi Ágnes Bővebben…

Szabadságok, pihenések

A Halas Rádió szünet nélkül működik nyáron is 24 órában. Ám valójában mi is emberek vagyunk(?), így időnként egyik-másik munkatársat, riportert nélkülöznünk kell 1-1 hétre, hogy boldogabban, frissebben kapjuk visszaJ Ha időnkét több ismétléssel találkoznak hallgatóink a nyári szünetben, akkor ennek ez az oka. A diákszerviz adások szünetelnek a nyári szünetben, mivel érdekes módon a diákok nyáron jóval elfoglaltabbak. Meg kell ismerniük önmagukat és az iskolán kívüli világot, egyszóval szeptembertől folytatjuk majd a velük való beszélgetéseket!

2015-08-07 10:48:35 Csányi Ágnes Bővebben…

Radio Gaga helyett, Rádió Baba

Nagy-nagy örömünkre, izgatott várakozás után megszületett a Halas Rádió első babája! Suhajda Zsolt zenei szerkesztőnk, produkciós munkatársunk és Nagy Andrea, marketing munkatársunk első gyermeke ő: Suhajda Zalán.

2015-08-07 10:43:38 Csányi Ágnes Bővebben…

Új műsorvezető a fedélzeten

Nagy örömünkre Posztobányi Vanda műsorvezetőnket sok-sok keresés után végre pótolni tudtuk. Van egy új, kedves és friss hangunk, Kántor Dalma, akit július 20-tól hallhatnak hallgatóink!

2015-07-31 08:15:38 Kántor Dalma Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Legújabb hanganyagok

Leghallgatottabb hanganyagok

Ki van most vonalban

Oldalainkat 109 vendég és 0 tag böngészi