Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kedves Látogató!

Írta: Csányi Ágnes

A Halas Rádió az FM 92.9 MHz-es frekvencián és online is hallható a nap 24 órájában, Kiskunhalason és 30 km-es vételkörzetében több mint 60.000 embert szólít meg. Hivatalos adatok alapján közel 6.000 hallgatója van naponta. Közösségi rádió, célja a pozitív gondolkodás és életszemlélet, hit újjáélesztése az emberekben.

A Halas Rádió 2013 decembere óta működik, fenntartója a Kiskunhalasi Református Egyház. Adásainak közel 25%-ában közvetlen vallási műsorokkal szolgálja  hallgatókat, és igyekszik minden más műsoraiban is a jézusi, keresztény értékrendet közvetíteni, a missziót szolgálni. Teszi ezt szűkebb-tágabb környezetéből származó tagjainak, közösségeinek életéből vett, reményt és példát adó történetek bemutatásával.

Értékeket közvetít, mellyel reményt, hitet és optimizmust kaphatnak a hallgatók.  A változatos és sokszínű magazinok, az országos és helyi hírek, a közérdekű információk, a partnerek hirdetései dallamos zenével fűszerezve jutnak el a hallgatókhoz. A műsorok között minden korosztály talál életkorának és érdeklődésének megfelelőt.

A Halas Rádió részese kíván lenni az emberek mindennapi és hitéletének, a közösségek összetartásának, és hatékony segítséget kíván nyújtani a közösségeket fenntartó partnereknek!

Csányi Ágnes – Halas Rádió főszerkesztő