Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

FINNORSZÁGBAN fogta a Halas Rádió FM adását egy amatőr rádiós!

2015. november 04. 14:12 Írta: Csányi Ágnes Megtekintés: 3942

Az elcsípett hangfájlt, illetve a szerkesztőségünkhöz intézett levelét is közöljük, melyet egy magyar ismerőse segítségével fogalmazott meg, íme: "Üdvözlet Finnország déli részéből! Nevem Marko Brask, 47 éves vagyok és Espoo városában élek, ami a főváros, Helsinki környékén fekszik. Jó hírem van Önöknek, hallottam rádióállomásukat éppen itt, Finnországban! Magyar idő szerint 11:40-kor a 92.90 MHz frekvencián. Több mint 32 éve fő hobbym a nagy távolságú FM rádióhallgatás. Megpróbálok külföldi rádiókat hallgatni, amikor az ionoszféra különleges állapotai alkalmat adnak rá. Ez évente körülbelül 10-szer történik meg, amikor a jelek visszaverődnek a Földre az “ionizált felhőkről” kb. 100 km magasságból. Soha nem lehet előre tudni, hogy Európa melyik részéből kezdenek az állomások hallhatóvá válni. A vétel néhány másodperctől több percig is eltart, a jelek pedig nagyon erősek és tiszták lehetnek. Köszönet az érdekes programért!"Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Legújabb hanganyagok

Leghallgatottabb hanganyagok

Ki van most vonalban

Oldalainkat 57 vendég és 0 tag böngészi