Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

FINNORSZÁGBAN fogta a Halas Rádió FM adását egy amatőr rádiós!

2015. november 04. 14:12 Írta: Csányi Ágnes Megtekintés: 3287

Az elcsípett hangfájlt, illetve a szerkesztőségünkhöz intézett levelét is közöljük, melyet egy magyar ismerőse segítségével fogalmazott meg, íme: "Üdvözlet Finnország déli részéből! Nevem Marko Brask, 47 éves vagyok és Espoo városában élek, ami a főváros, Helsinki környékén fekszik. Jó hírem van Önöknek, hallottam rádióállomásukat éppen itt, Finnországban! Magyar idő szerint 11:40-kor a 92.90 MHz frekvencián. Több mint 32 éve fő hobbym a nagy távolságú FM rádióhallgatás. Megpróbálok külföldi rádiókat hallgatni, amikor az ionoszféra különleges állapotai alkalmat adnak rá. Ez évente körülbelül 10-szer történik meg, amikor a jelek visszaverődnek a Földre az “ionizált felhőkről” kb. 100 km magasságból. Soha nem lehet előre tudni, hogy Európa melyik részéből kezdenek az állomások hallhatóvá válni. A vétel néhány másodperctől több percig is eltart, a jelek pedig nagyon erősek és tiszták lehetnek. Köszönet az érdekes programért!"Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Legújabb hanganyagok

Leghallgatottabb hanganyagok

Ki van most vonalban

Oldalainkat 333 vendég és 0 tag böngészi

Partnereink

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Belvárosi patika

Belvárosi patika