Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Új műsorvezető a fedélzeten

2015. július 31. 10:15 Írta: Kántor Dalma Megtekintés: 4585

Nagy örömünkre Posztobányi Vanda műsorvezetőnket sok-sok keresés után végre pótolni tudtuk. Van egy új, kedves és friss hangunk, Kántor Dalma, akit július 20-tól hallhatnak hallgatóink!

Kántor Dalma vagyok, egy gyönyörű májusi napon születtem  anno 1989-ben :) Gyermekként is rengeteget beszéltem, mindig is mondák, hogy egyszer ezzel fogom keresni a kenyérre valót, és igazuk lett. Rádióval belülről középiskolás koromban találkoztam, amikor egy pályázatot készítettünk. 

Akkor még nem gondoltam, hogy valamikor a jövőben igazi szerelem lesz a rádiózás.

Jelenleg egy hipermarket vevőszolgálati pultjában dolgozom "problémamegoldóként" :) A szabadidőmet a három éves német juhászommal, Pepsivel (ez nem a reklám helye:)) töltöm a legszívesebben. A főiskolát Budapesten végeztem, szociális munkát tanultam. Mivel szeretek emberekkel foglalkozni így a főiskola után elvégeztem egy masszőrképzést is.

A rádió véletlenül(?) került az életembe, igazi meglepetésként. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ide tartozom, ezzel szeretnék foglalkozni. :)Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Legújabb hanganyagok

Leghallgatottabb hanganyagok

Ki van most vonalban

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi