Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egyedülálló művészeti felhozatal az idei Völgyön

Írta: Bödecs András

A Művészetek Völgye, Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja több ezer rendezvénnyel újra megnyitja kapuit. Az egyedülálló kulturális rendezvénysorozat július 22 és július 31 között kerül megrendezésre. Érdeklődők figyelmébe ajánlom a még kedvezményesen megvásárolható jegyeket és bérleteket, amelyeket a https://www.muveszetekvolgye.hu/ weboldalon találhatnak! A színvonalas rendezvénysorozat már a ’70-es évek óta járul hozzá hazánk és más országok kulturális értékeinek népszerűsítéséhez. A zeneszerző, Márta István által kezdeményezett fesztivál idén a 26. alkalommal kerül megrendezésre, .....

a művészetkedvelő közönség nagy örömére.

Kapolcs település volt a kiindulópontja a ma már több településen zajló Művészetek Völgye fesztiválnak. Mára már Taliándörögd és Vigántpetend is a helyszínt adó falukká nőtték ki magukat.

A rendezvények között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek és délutánok, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek. A fesztivál olyan előadókat vonultat fel idén, mint a 30Y, Harcsa Veronika, a Hiperkarma, csak, hogy néhányat említsek. Mindezek mellett a Nemzeti Színház a Színművészeti Egyetem és több alternatív színházi társulat is várja az érdeklődőket. A komolyzenét kedvelők sem kell, hogy unatkozzanak, hiszen a Concerto Budapest, az Anima Musicae Kamarazenekar és a spanyol zongoraművész, Javier López Jorge mellett temérdek lehetőség várja őket is. A kisgyermekes családokra is gondoltak a szervezők: gyerekkoncertek, bábszínház, kézműveskedés várják őket.

Források:

http://richpoi.com

http://hvg.hu

https://www.muveszetekvolgye.hu/Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai