Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

4 ingyenes app, amit minden egyetemistának le kell töltenie

Írta: Szabó-Kocsis János

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira. Ébresztő: unod már, hogy minden reggel valami förtelmes zaj ököllel csapkodja az agyadat? Ennek vége, ha letöltöd a Dawn Chorus alkalmazást, ami 20 fajta madárcsicsergést tartalmaz. Képzeld el, mennyivel jobb hangulatban mész a reggel nyolcas előadásra, ha egy rigó ébreszt.

Jegyzetek

A Notebook alkalmazás nevén nem sokat agyaltak, a küllemén annál inkább látszik a munka. Az írásbeli jegyzetelésre és hangrögzítésre is alkalmas applikáció ugyanazt tudja, mint az Evernote, csak különlegesebb dizájnt kapott. Előadásokra kiváló, de ha a buszon ugrik be egy nagy ötlet, akkor is érdemes elindítani.

Emlékeztető

A Finish azok számára készült, akik notórius halogatók. Az applikáció lényegében egy virtuális asszisztens, vagy főnök, attól függően, mennyire hallgatsz rá. Kijelölheted a feladatokat, és egy kedves kis hangjelzés a jutalmad, ha be is fejezed. Ha valamit nem fejezel be időben, akkor viszont figyelmeztet.

Pihenés

Az iPhonosok számára létezik egy pofonegyszerű, ingyenes alkalmazás, ami bármelyik pillanatban segít ellazulni. Lássuk be, erre különösen vizsgaidőszakban lehet szükség, az átlag egyetemista ugyanis szorgalmi időszakban nem nagyon aggodalmaskodik semmin. A Sleep meditációhoz használatos hangokat játszik, ami életmentő lehet egy vaskos könyv fölött gubbasztva, a másnapi vizsgára pánikszerűen készülve.

Forrás: http://eduline.hu/felsooktatas/2017/6/29/ingyenes_appok_egyetemistaknak_YZ89ZL



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!