Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 06. 16. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Gryllus Vilmos 1. rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gárdonyi Géza - Ida Regénye

5:30 – Serkenj fel! – Édes Árpád - Református

6:00 – Helyi hírek

6:10 – Halasi kaleidoszkóp: (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Babusgató: Biga-Csiga Vár! - Mónus Mónika gyógypedagógussal beszélgettünk. Csiga-biga? Biga-csiga? Egy lelkiismeretes, kiváló szakember Mónus Mónika gyógypedagógus, logopédus, mozgásterapeuta beszél a munkájáról, elhivatottságáról. Mit javasol a szakember? Mire figyeljenek a szülők? Melyek az árulkodó jelek, amikor már érdemes szakember segítségét kérni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a műsorban. Mozgásfejlesztés, mozgásterápia, rész-képességfejlesztés, logopédia és egyénre szabott fejlesztés, tanácsadás. Tartsanak velünk a Babusgató pénteki adásában! (ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Helyi hírek

14:10 - 153-Lélekmód: Elsőként szeretem tudni a dolgokat! - Jáger Levente médiás életútja. Levente sportkommentátor, újságíró, hírszerkesztő és műsorvezető a Halas Médiában, a Halas Rádióban, így sokak hallhatják nevét rendszeresen városunkban. Az igényes munka, mely jellemzi nem véletlen, hisz közel három évtizedes média tapasztalat van már a háta mögött. Az elmúlt években pedig kipróbálta magát ceremóniamesterként is. Megismerhetjük mai beszélgetésünkből, miért volt mindennap új horzsolás rajta gyerekként, hogyan szerették meg öccsével együtt a zenét és sportot már szülői minta alapján is! A jó fogalmazáskészségű diákban hogyan fedezte fel a Dr. Szabó Miklós a Szilády akkori igazgatója, és Palásti Károly osztályfőnöke az újságírói vénát? Milyenek is voltak a kezdetek a Halasi Tükör és média indulásakor? A hajdan rendőr, tűzoltó és nyomozói pályatervek hogyan is valósultak meg tulajdonképpen, csak ma baleseti helyszíni tudósítóként első kézből ad hírt városunkban ezekről az eseményekről. A hírszerkesztési munkát tartja a médiás tevékenység csúcsának, és örömére ezt műveli több felületen és formában nap, mint nap. Hálás családjának a megértésért, mellyel kezelik ezt a legtöbbször nem délután 4-kor befejeződő munkát. Tartsanak velünk Jáger Levente életút riportjába!

15:00 – MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10 – Jóllét:Mit tegyünk covid ügyben 2022 nyarán? 2.rész - Dr. Egri Antallal, a Semmelweis kórház fertőző osztályának vezető főorvosával beszélgetünk. Előző heti adásunk folytatása mai beszélgetésünk, melyben a szakember azokat a megelőzési tanácsokat és oltási javaslatokat szedi össze hallgatóinknak, melyeket mindenképp érdemes követni ma. Bár a vírushullám szerencsére csitulni látszik, de nem tűnt el a veszély teljesen, érdemes megelőzni és felkészülni. Hogyan és miként? Tartsanak velünk mai beszélgetésünkbe!

18:00 – Helyi hírek

18:10 – Irodalom az éterben: Janikovszky Éva - A Lemez Két Oldala

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: A tűzszerszám

19:25 – Irodalom az éterben:Victor Hugo- A párizsi Notre-Dame

20:00 – Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Mihail Bulgakov - A mester és Margarita

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel! - Édes Árpád - Református és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom: Lev Tolsztoj - Háború és béke