Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 08. 05. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: König Frigyes 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Közlekedési szabálytalanságok Kiskunhalason. Vendégünkkel, Nagy István gépjárművezető oktatóval áttekintjük azokat, a városunkban legtöbbször előforduló közlekedési szabálytalanságokat, melyeknek okozói gyalogosok, kerékpárosok, motorosok és gépjárművezetők. Természetesen választ kapunk arra is, hogy a fentieket hogyan kellene kivédenünk. Beszélgetésünkben hasznos információkat hallhatunk még a gépjárműoktatás jelenlegi előírásairól, de a hosszabb útra induló is kapnak jó tanácsokat. Tartsanak velünk, valamennyien sokat tanulhatunk a riportból!(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: A vegán étkezés rejtelmei - Magazinunk vendége Lovászi Mária egészségfejlesztő, jógaoktató, aki a vegán ételek világába nyújt bepillantást. Megtudhatjuk tőle, hogy milyen jótékony hatásai vannak szervezetünkre a különböző zöldségeknek, gyümölcsöknek, magvaknak, csíráknak és fűszernövényeknek, de beszélgetünk a nyers ételekről is, valamint arról, hogy mit is jelent a helyes vegán táplálkozás. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Hérák János Benjámin - orvoslás és kutatás II. rész. A volt sziládys diák  ma az 1-es számú gyermekklinikán dolgozik Budapesten, végzi a vágyott orvoslást a gyerekek között. De a kutatás is szerepet kap az életében újra, hisz épp most kezdi meg a Phd-t, melynek célja különleges betegségek hatékonyabb kezelése, annak vizsgálata. Hogyan telnek napjai, az imádott kosárlabdára jut-e vajon idő a bokros teendők között? No és hogyan vészelte át rezidensként a pandémia egyes hullámait? Megtudják, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: 3000 kilométerre kellett elutaznom, ahhoz, hogy megtaláljon az igaz szerelem! - beszélgetés Németh Andreával, aki éppen tíz esztendeje él és dolgozik Izlandon. Milyen az élet a messzi északon? Hogyan sikerült a beilleszkedés? Milyen újra találkozni a halasiakkal? Mik tervek a jövőt illetően? Németh Andrea testnevelő a Jóllét magazinban. Meg kell hallgatni!

19:00 – Szép Álmokat: Komlós Csaba: Tappancs kincset talál

19:15 – Irodalom az Éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Édes Árpád - Református és Lélekműhely: A tartós és megelégedett társkapcsolat 7. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A király visszatér