Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 07. 22. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zarándy Kleofás OFM, Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Diákotthon tanára 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Egyre több embert érint az ételintolerancia. Zöld-tál magazinunkban Kovácsné Csomor Fannival, a Zöld Megálló Reform Ételbár tulajdonosával beszélgetünk az ételintoleranciáról, és annak megoldási lehetőségeiről. Műsorunkból kiderül mivel és hogyan védhetjük ki az ilyenkor jelentkező enyhébb vagy súlyosabb tüneteket, illetve miből és milyen ételeket készíthetünk egészségünk megvédése érdekében. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Tudatos testhasználat - Oláh Gergely mozgásterapeuta tanácsai. Gergő életútja saját tapasztalat, tanulás és tanítás mentén haladt a mozgás és mozgatás terén. Tanította a masszázshenger helyes használatát, csoportban és egyénileg egyaránt. A gitártorna.hu oldalon a tipikus zenészeket, irodistákat kínzó mozgásszervi bajokra ad tanácsokat. Különleges a megközelítése a testi, mozgásszervi gondokat illetően. A napunk 24 órájában használjuk valahogyan a testünket, és ez nyilván meghatározza sajog-e, feszít-e valahol, vagy épp tök jól vagyunk! Érdemes minél több és többféle módon mozognunk, hogy minél szabadabban érezzük magunkat a bőrünkben szó szerint - meséli. Természetesen szót ejtünk arról is, hogy a testi fájdalmak és feszültségek sok üzenetet hordoznak a lelki kínjainkról. Arról is hallunk tőle, hogyan tudjuk ezeket az üzeneteket értelmezni. Tartsanak velünk ebbe az izgalmas és sok konkrét tanáccsal teljes adásba!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Tétova gólya - beszélgetés Mókus Anitával a Jóllét magazinban. Anita novellája a napokban került a boltokba, ugyanis bekerült abba a válogatásba, amely már most nagyon népszerű az olvasók körében. A szerző meséket, novellákat, verseket ír és közben rengeteget fotózik. Legfontosabb motivációja, hogy kislányát olyan közegben nevelje fel, amely mindannyiunk terve, álma, vágya. Anita ötleteket is ad, hogy hová érdemes elmenni kirándulni, sétálni, programokon részt venni. Interjú Mókus Anitával a Jóllét magazinban. Hallgassuk együtt!

19:00 – Szép Álmokat: Bosnyák Viktória: Mantyusok - Ki van a zsebemben 3. rész

19:15 – Irodalom az Éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és a titkok kamrája

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Bödecs Pál – Reformátusés Lélekműhely: A tartós és megelégedett társkapcsolat 4. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A két torony