Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 10. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Nardai Ilona

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel! – Bödecs Pál -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Tömegparanoia a járványban. Amikor a valóság ijesztő vagy bonyolult, a lélek, az elme akár hamis magyarázatokkal is hajlamos "értelmezni" az eseményeket. Az ellenőrizetlen "közösségi" média veszélyesen felturbózta a járvány idején ezeket az összeesküvés-elméleteket. Erről beszélgetett Csányi Ágnes és Kohout Zoltán.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Jeles napok, húsmentes ételek - Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője, nyári világnapokról beszél, amelyekre érdemes figyelmet fordítani. A jeles napok összefüggésben állnak a tudatos és környezetbarát életmóddal, így ehhez kapcsolódóan húsmentes ételek receptjeit mondja el. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: A nyári kánikulára étel recepteket ajánl a riporter Brinkus Helga

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Bohóc akartam lenni és ez részben sikerült! - beszélgetés Andrási Szabolcs tanár úrral. A Bibó-gimnázium nyelvtanára a napokban vehetett át eddigi tevékenységéért,  munkájáért városi kitüntetést, amely egyben egy jubileumot is köszöntött, hiszen éppen a negyvenedik tanévét "koptatja" a jól ismert pedagógus. Hogyan kezdődött, majd hogyan folytatódott a tanári pálya a számára? Mi van vele most és mik a tervei a közeli évtizedekre? A beszélgetés többek között ezekre a felvetésekre is választ ad. Érdemes meghallgatni!

19:00 – Szép Álmokat: Kányádi Sándor: Kunkori mese; Éhes mese

19:15 – Irodalom az Éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! -Bödecs Pál - Reformátusés Lélekműhely: A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 3. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A hobbit