Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 04. 14. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Malek Andrea énekesnő 1.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Fű nőtt a salakon! - beszélgetés Kaszap Imrével a Kiskunhalasi Atlétikai Club elnökével. Hogyan zajlanak most a világjárvány idején az edzések? Hogyan sikerült újraindítani a halasi atlétikai életet? Mik a tervek a közeli és a távolabbi időszakra? Kérdések és válaszok a Ziccerben! Sportoljunk együtt!

11:00 – Jóllét: Az a legjobb, hogy újra együtt van a család! - beszélgetés Gusztos Bencével a Megasztár egyik nagy felfedezettjével. Mi történt vele az elmúlt tíz évben? Miért élt, dolgozott családjával közel hét esztendőn át Angliában? Miért jöttek végleg haza? Milyen tervei vannak itt Kiskunhalason? Érdemes meghallgatni a Jóllét magazint és Gusztos Bencét! (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Túlnépesedés közben pusztul a termőföld. Míg valaki ezt a rövid rádióadást meghallgatja, durván 50 hektár termőtalaj megy veszendőbe a bolygón - lebetonozzák, tönkreteszi a műtrágyázás vagy a klímaváltozás időjárása. Közben egyre több embert kell jóllakatni a bolygón. Mi lesz velünk 25 év múlva...?

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Megszokások. Vendégek: Peller Károly, Nagy Sándor, Szabó Leslie. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? – Örökbefogadói díj - Versegi Andrea TB szakértőt hallják. Mai adás az örökbefogadói díjról szól, milyen típusú ellátás, ki veheti igénybe és milyen feltételek mellett lehet kérelmezni. Nem egy mindennapi ellátásról beszélünk, hiszen nagyon kevés az esetszám az ellátások tekintetében. Fontos kritérium, hogy biztosított legyen a szülő, második életévét betöltött gyermeket, ikergyermekek esetében 3. életév betöltött gyermekeket örökbefogadási szándékkal nevelésbe vegye. Nem hosszú ellátásról van szó, csak 168 napig jár- ezért is neveztem el – a család fontosságát szem előtt tartva "beilleszkedő ellátásnak".

18:00- Érdekes emberek:Mitől érdekes? Amikor beszélgetőtársaim meghallják, hogy az Érdekes emberek c. magazin számára készítek velük riportot, gyakran zavartan mosolyogva kérdezik: Érdekes ember? Én?! Igen, a kérdés jogos: mitől érdekes valaki? Ki számára érdekes? Az érdekessége értékmérője is egyben? Vagy a viszonylagos nagysága miatt már egyúttal érdekes is? Azt vallom, egy ember élete megírásra méltó sztori: mindenkié! Ma Dr. Szabadi Viktor "regényéből" hallgatunk meg néhány epizódot. Beszél hivatásáról, hitéről, arról, hogy miért jó az ország határain belül koptatni az utat... Fogadják őt szeretettel és hallgassák figyelemmel!

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A család kialakulása 4.Miért nem élünk kapcsolatban 1. 1.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Agatha Christie - Gyilkosság az Orient expresszen