Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 04. 08. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Török Tilla

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! –  Kohi-Pál Eszter - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:Civil és szakmai egyeztetések, lakossági fórumok lesznek Kiskunhalason a pályázati fejlesztések terén – Székely Tiborral és Bús Józseffel beszélgetünk. Székely Tibor és Bús József a Hazatalálás Baráti Kör nemrégiben közzétett nyílt levelének céljáról, a megszületett változásokról, majd a „Halas a hatalmas” 2021-es túratervekről meséltek mai interjúnkban. A nyílt levelet a Garbai utca gesztenyesorának kivágása indította. Bár az épülő kerékpárút mindannyiunknak fontos, a levél írói szerint szép és értékes fáink védelme ugyanannyira, hisz bennünket éltetnek szépségükkel, oxigénjükkel. A fejlődés és a természet védelme együtt is tudnak működni, keresni kell kompromisszumos megoldásokat. Több pozitív változás is történt a témában azóta. A természetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek állandó meghívást kaptak azon bizottsági ülésekre, melyekben természeti környezetet is érintő fejlesztésekről lesz szó. Ezen kívül minden városi fejlesztés tervezési szakaszában lakossági fórumokat tart a vezetés, hogy még tervezési szakaszban ha szükséges, lehessen módosítani. Megvalósul a civil szervezetek együttműködése a hivatalos szervekkel, hisz mindannyiunk célja egy egészségesebb, élhetőbb és szebb Kiskunhalas, hisz mind itt élünk! Régi bölcsesség több szem többet lát, összefogva jobb megoldások születhetnek. Tartsanak velünk! (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: A mozgás életünkkel betöltött szerepéről, jelentőségéről, fontosságáról már több műsorban is beszélgettünk civil illetve szakemberekkel. a műsor mai vendége elkötelezett híve az egészséges életmódnak, a rendszeres testmozgásnak, sportnak. Ezt a hitet, pozitív hozzáállást adja tovább a családjának, környezetének. Életmódjuk példaértékű és követésre méltó. Vendégünk: Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A családon belüli visszaélések megelőzése - Péterné Sztanik Nikolett iskolavédőnővel beszélgetünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét:Az a legjobb, hogy újra együtt van a család! - beszélgetés Gusztos Bencével a Megasztár egyik nagy felfedezettjével. Mi történt vele az elmúlt tíz évben? Miért élt, dolgozott családjával közel hét esztendőn át Angliában? Miért jöttek végleg haza? Milyen tervei vannak itt Kiskunhalason? Érdemes meghallgatni a Jóllét magazint és Gusztos Bencét!

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben:Eric Knight: Lassie hazatér

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Kohi-Pál Eszter - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A család kialakulása 2. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Horthy Miklósné - Napló 1944-45