Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 24. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dráfi Mátyás 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Energetikai beruházások, fejlesztések kilenc halasi közintézményben, buszpályaudvar építés és az ezzel párhuzamosan készülő kerékpárutak, ipari park két helyen is a városban! - beszélgetés Farkas Dániellel a polgármesteri hivatal kabinetfőnökével a Halas Rádióban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Cunder! - beszélgetés Nagy Gáborral a Kiskunhalasi UKSC technikai vezetőjével a Ziccerben. Hogyan kezdődött az elsősorban utánpótlás-neveléssel foglalkozó egylet számára a pandémia árnyékában a felkészülés? Hogyan rajtoltak a korosztályos bajnokságok? Mi várható a csapatoktól? Hogyan lehet megoldani ennek rengeteg csapatnak a versenyeztetését, menedzselését? Kérdések és válaszok a szakembertől a Ziccerben. Sportoljunk ezúttal is együtt!

11:00 – Jóllét: Tantusztól az okostelefonig! - beszélgetés Daday Zoltán távközlési üzemmérnökkel a Jóllét magazinban. Képzeletbeli időutazásunk 1958-tól indul, majd sorra vesszük a halasi távközlési mérföldköveket a telefonos kisasszonyoktól, az MATÁV-on és az EMITEL-en át a 21.század szinte követhetetlen, nyílt végű technikai megoldásai felé. Hol a határ? Hol a vége ennek a nagyon dinamikus változásnak? Zoli bácsi mesél, tényeket, adatokat mond és nagy-nagy történeteket a '60-as, '70-es, '80-as évek visszahozhatatlan világából. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Folyamatosan emelkednek az esetszámok! - beszélgetés Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatóval a pandémia felgyorsult folyamatairól, a várható fejleményekről, a mobilkórház kapacitásáról és mindenről, amely közvetve vagy közvetlenül kapcsolódik ehhez az időszakhoz. Beszélgetésünk második részében, többek között arról is szó esik, hogy meddig tarthat még ez a közel egy éve tartó világjárvány.

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Szerelem vagy erős szimpátia? Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat: Maren von Klitzing: Reggeli Pizsamában

19:15 – Irodalom az éterben:Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – Az önmegvalósítás 3 dimenziója – Önfelülmúlás - öntranszcendencia 1. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár