Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 21. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Zétényi Zsolt

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak 

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Bíró Anikó szakmai életútja - "A közösség az igazi misszióm!". A Református Egyházközség Benjámin Szociális Intézmény vezetője 13 éve dolgozik Kiskunhalason. Diakónusnak tanultam Nagykőrösön, és eleinte nem akartam sérültek között dolgozni, meséli a kezdetekről. Mi is a diakónus? Az egyház azon munkatársait nevezik így, akik valamilyen nehézséggel, például fogyatékkal élők, esetleg idősek, vagy épp szenvedélybetegek közösségét segítik. Ebben az interjúban megismerjük Anikó szakmai életútját, fő motivációit ezen az egyszerre nehéz, ugyanakkor sok örömmel teli munkában! Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A Locomotiv GT, röviden LGT (becézve Loksi) a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. 1971-ben alakultak meg. A zenekar nevében a GT a Gran Turismo rövidítése, utalva a tagok előtt álló hosszú útra, vagy a mozdonytípusra. Az LGT névadó szimbólumának eredete nem tisztázott: a legelső lemezükön felbukkanó, akkor még akváriumban álló stilizált gőzmozdony motívuma végigkísérte a zenekar történetét. Lemezborítók sokaságán szerepelt (az egyik album egyenesen a 424 – Mozdonyopera címet viseli) a búcsúkoncerten pedig showelemként egy valódi gőzösön érkezett a Nyugati pályaudvarra a négy zenész. A zenekar 50 éves. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)                   

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus szentmise

19:00 – Szép álmokat: Végh György: A képzelet varázspálca

19:15 – Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 15. 3.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár