Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 22. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Mező Mihály 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! : Kohi-Pál Eszter - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Magazinunk mai vendége Szabó Judit a Juma kutyaiskola vezető oktatója. Segítség! Vemhes lett kutyám! A mai adásban Judit mesél az álvemhességről, hogyan lehet észre venni a szuka kutyán ha vemhes. Mire kell odafigyelni egy anya kutyánál? Vannak e veszélyei a kutyáknál a szülésnek? Illetve mikortól és mivel kell etetni a kölyköket. Valamint a már sokszor említett szaporító, tenyésztő közti különbségről is beszélünk, mert van amit nem lehet elégszer ismételni! Tartsanak velünk! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00- Jóllét: A szép, fehér fogakért! - beszélgetés Rajmondné Tallér Edina fogászati higiénikussal. Mit tehetünk, hogy megőrizzük fogaink épségét évtizedeken át? Ötletek, praktikák, elvek és módszerek a szájápolás tükrében. Fogszabályozás, szájzuhany, manuális és elektromos fogkefe, fogselyem és sok minden más, ami meghatározza fogazatunk állapotát. Szájápolás és higiénia a Jóllét magazinban. Tartson ön is velünk!

11:00 – A tudomány mai állása: Sötét sugarak lövellnek ki egy fekete lyukból. Megérett az űrben ültetett retek, ebből falatoznak az asztronauták. Új eredmények a méz eredetének kimutatásában. Jön a mesterséges tehéntej. A kávé védhet az Alzheimer- és a Parkinson-kór ellen. Összefüggést találtak a vakbélműtét és a Parkinson-kór között. A molekuláris hidrogén lehet a hosszú élet titka. Az egypetéjű ikrek sem tökéletes klónok.

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Endrei Judit

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Babusgató: A játékok útvesztőjében. Valljuk be! Sokszor ácsorgunk a játékboltok polcai előtt, hogy milyen játékot is vegyünk gyermekünknek. A gyerekek sokszor megkönnyítik a dolgunkat, hiszen hosszú listát tudnak adni kívánságaikról. De vajon tudjuk melyik játék, milyen területeket, képességeket, részképességeket fejleszt? Erre keressük a műsorban a választ. Vendégünk Hegyiné Lénárt Anikó, logopédus, gyógypedagógus. Tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00 – Ökumenikus imahét: Mások elfogadása: „Arra rendeltetek, hogy elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon”(Gyirán Péter – római katolikus)

19:00  - Szép Álmokat: Lázár Ervin: A kisfiú meg az oroszlánok 15. fejezet

19:15 - Irodalom az éterben:Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 - Aréna

21:00 – Serkenj fel!: Kohi-Pál Eszter – Református és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 6. 3. pont: a csoport az információátadás helye 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz