Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2015.03. 04. Szerda

Írta:

5:00 – Serkenj fel! – a közelmúlt Református igehirdetései: Dányi - Nagy Márió igehirdetése

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin Brinkus Helgával

10:00 – 153- Lélekmód ifjúsági magazin: Dr. Kmeth Sándor a Rendszerező Élettanról szóló sorozatának II.részében beszél a szél minőségről, és energiáról. Ezen komplex testi-lelki egészségmegőrző rendszerben egészségünk alapja a szél-tűz-víz minőségek egyensúlya. Hogyan ismerhető fel a szél energia, milyen pozitív vonásai vannak, és mit okoz, ha túlsúlyba kerül bennünk?

13:00 – Egymásra hangolva: - Időbeosztás a családban - Beke László műsora

14:00 – bIT mobil– Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába

15:00 – Diákszerviz: Beszélgetés a Vári-s diákokkal

16:00 – Délutáni Hazafelé magazin Mongyi Gergővel

19:00 – Szép Álmokat: Nyakigláb; Ezeregy éjszaka meséi  

19:15 – Irodalom az Éterben: Bohumil Hrabal: Sörgyári Capriccio

20:00 – Diákszerviz Újratöltve – A délutáni adás ismétlése, beszélgetés Vári-s diákokkal

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadás sorozatának következő része: A gyerekek: a társadalom kismegszakítói. Ahogy a szülő „nevel”, ugyanazt a gyereknél „neveletlenségnek” tekinti. A gyereknek arra lenne szüksége, hogy megvárjuk őt; hogy érzelmileg hozzánk tudjon érkezni. Szubjektív realitás, objektív realitás, egyetemes realitás. „Semmi mást nem kell csinálni – dőlj bele!” (Mária rádiótól átvett műsor)

22. 00 – Életutak: Fekete Ágnes riportjai: Németh Pál a Duna Tv szerkesztője beszél arról, mekkora felelőssége van a sajtónak a gyermekek irányában. Örömhír címmel egy újságot is indítottak a kicsinyeknek. Zika Klára vall önmagáról, újságírói hitvallásáról és a gyerekek iránti elkötelezettségéről.Partnereink

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Babud és Társa

Babud és Társa

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.