Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2015. 02.27. Péntek

Írta:

5:00 – Serkenj felBödecs Pál igehirdetése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin: Szőri Attilával

10:00 –Thália szekerén: Bérletes színházi előadásokról és környékbeli színházi ajánlatokat hallhatunk Anda Péter műsorvezetőtől. 

13:00 – 30 perc alatt a Föld körül: - Szűcsné Gáspár Ida Spanyolországról mesél a hallgatóknak és Németh Andrea riporternek.

14:00 – Babusgató magazin: - Hitre nevelés, értékek átadása, logoterápia - Beszélgetés Honti Irén evangélikus lelkipásztorral. Van-e helyük a gyermekeknek az egyházban? Hogyan és miben hiszek én szülőként? Miként adhatom át gyermekemnek? Mit válaszoljak, ha az angyalokról, pokolról, halálról, Istenről, feltámadásról kérdez? Hittanóra vagy erkölcstan az iskolában. Biblia az otthonomban. Mélyreható beszélgetések a gyermekkel.

15:00 – Diákszerviz: Beszélgetés a Szank-i Általános Iskola diákjaiva

16:00 –Hazafelé magazin Weyble Dáviddal egészen 18 óráig

18:00- Beszéljük meg!  Ön nyugodt az egészsége felől? Nemcsak betegeket – az egészségüket fontosnak tartó polgároknak is szól az a program, amelyre február 28-án, délelőtt hívja az 1-es és 3-as háziorvosi körzet lakóit a két rendelő. A program a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház sikeres uniós pályázata révén megvalósuló egészségfejlesztési törekvések részeként valósul meg. E témáról lesz szó rádiónk Beszéljük meg! című műsorában: dr. Gyurcsek Klára háziorvos, dr. Romhányi Zoltán kórgáz-főigazgató és Varjú József programmenedzser lesz Kohout Zoltán vendége. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: A rút kiskacsa

19:15 - Irodalom az Éterben: Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelban

20:00 -  Diákszerviz Újratöltve: a délutáni adás ismétlése, beszélgetés a Szank-i Általános Iskola diákjaival

21:00 -  Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadássorozatának a következő része: Matchbox - tologatás, körbejárás, elmélyítés. E sémában: nem tud a reményéből élni, nem tud a múltbéli pozitív tapasztalataiból élni, hanem csak a jelenből Úgy tudok valakire ráhangolódni, hogy én közben nem hangolódom el. Nagy dolog lenne, ha a terhek lerakásában tudnánk segíteni, kijutni a stressznyomás alól. A legnagyobb okosság is, ha szorongást kelt, az ellenkező hatást fogja kiváltani. Az érett személyiséghez, az érzelmi intelligenciához hozzátartozik: képes vagyok magamat motiválni, egy folyamatban képes vagyok érzékelni saját magamat. Csábítás a jóra, segítés, tanácsadás, bátorítás, dicséret. (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:15 – Életutak: - Hitvalló - Nagy TamásPartnereink

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.