Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Műsorajánló: 2015.01.19. Hétfő

Írta:

5:00  - Serkenj fel! – Bödecs Pál igehirdetése

6:54 – A nap igéje

7:00 – Ébresztő magazin: Ébredjenek Weyble Dáviddal

10:00 – Jóllét magazin: - Tehetségfejlesztés - Hornyákné Sztanyik Magdolna pedagógus, tehetségfejlesztő mesél azokról a módszerekről, amellyel a gyermekekben szunnyadó tehetség előmozdítható. A riportból megtudhatjuk, miért jó alkotni, festeni, rajzolni már kora-gyermekkorban.

13:00 – 30 perc alatt a Föld körül – Szűcsné Gáspár Ida külföldi sí útjairól mesél

14:00 – Thália szekerén: Kedvelt színészeink énekelnek Anda Péter műsorában

15:00 – Diákszerviz: Kertvárosi Általános Iskola diákjai beszélgetnek Brinkus Helgával

16:00  - Hazafelé magazin Brinkus Helgával

19:00 – Szép álmokat Téli Tücsök befejező rész

19:15 – Irodalom az Éterben J.K.Rowling: Harry Potter és a Főnix rendje

20:00 – Diákszerviz újratöltve: Kertvárosi Általános Iskola diákjaival beszélget Brinkus Helga (délutáni adás ismétlése)

21:00 – Lélekműhely: Pál Ferenc atya előadássorozata: Hogyan tudunk megszületni, kialakulni, felnőtté lenni? Az igazságainkkal szembeni igazságok igazsága. A szeretetem álságos volta. Mi az, amit éltetni érdemes, és mi az, amit hagyni kell elpusztulni? A kapcsolatainkban kivel törődünk? (Mária Rádiótól átvett műsor)

22:20 – Életutak: Fekete Ágnes: EGYETEMES IMAHÉT - Skót Református Gyülekezetről és a Koreai Presbiteriánus Egyházról lesz szó. Ez utóbbi azért is különösen érdekes, mert debreceni gimnáziumunk énekkara nemrég kint járt Koreában, hogy ott koncerteket adjanak és megismerjék az egyházat.Partnereink

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika