Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 12. 29. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Surányi Miklós - Egyedül vagyunk

5:30 – Serkenj fel! : Édes Árpád - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Rákász Gergely koncertorgonistával beszélgetünk. Bödecs Pál, a Halas Rádió elnöke beszélgetett Rákász Gergellyel, aki többek között beszámol a Kiskunhalason hamarosan megrendezésre kerülő koncertjéről, ami december 30-án lesz a Református Imaházban. Tartsanak velünk! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- S’Örömkonyha:Karácsonyi sörök. Az ünnep közeledtével nem csak fűszeres karácsonyi ételekkel lehet meglepni családtagjainkat, szeretteinket, hanem különleges, de mégis finom, ízletes, és érdekes sörökkel. A mai adásban lehull a lepel a Hopfanatic Brewery karácsonyi söreiről. És talán lesz majd egyszer saját 'Sörömkonyha' sör is? Ez legyen meglepetés. Feltétlenül tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Új módszer figyelmeztethet a légörvényre a repülésnél. Miért nem bombáznak szét minket a meteorok. Szerves pajzs véd egy titokzatos csillagközi objektumot. Bevásárolhat helyettünk az okos-hűtő. Kiszagolhatóvá válhat a Parkinson-kór. Megszüntethető lehet a fájdalom. Rábukkantak a boldogság egyetlen titkára. (ismétlés)        

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Balázs Fecó

13:00- Halasi Kaleidoszkóp: Megújuló Szilády Kupa, karrier napok és karácsony az iskolában, Varga Judit igazgatónő mesél. A Sziládyban 2018-ban tervezett, illetve a már lezajlott eseményekről számol be az intézmény vezetője. Elsőként a január második hetében megvalósuló, megújult helyszínen lezajló kupáról beszélgetünk. A Dékáni sportcsarnokára azért esett a választás meséli igazgatónő, hogy a városi és vidéki, külföldi csapatok szurkolóinak elegendő hely legyen, igaz hangulatot teremtve a mérkőzésekhez. Mesél még az utolsó napokban lezajlott karrier napok céljáról, forgatókönyvéről. Az üzemlátogatások kivitték a tanulókat a valódi munka világába, majd a második napon az iskolába érkező volt sziládys egyetemisták illetve friss és tapasztaltabb munkavállalók szintén a való élet kihívásairól tájékoztatták a még orientálódó diákokat. Természetesen a meghitt karácsonyi hangulatot teremtő iskolai megemlékezésről és programokról is hallhatunk. Tartsanak velünk a részletekért! (ismétlés)

14:00 – Érdekes Emberek: Bányai Gábor országgyűlési képviselőnk  évértékelő beszélgetése Bödecs Pállal a Halas Rádió elnökével.2017 végén természetes a vissza és előretekintés is egyben. Ezt tette meg városunk országgyűlési képviselője Bányai Gábor. Mi is történt az elmúlt évben, sikeres és megvalósult, vagy épp megvalósulási folyamatban lévő projektekről hallhatunk tőle. Megtudjuk azt is, milyen tervei vannak, mi az amiért érdemes szurkolni, hogy egészségesen és dinamikusan fejlődhessen tovább térségünk! Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Schütz Martin - történelem tanár jelölt. Martin elmeséli nekünk milyen egyszerre humán és reál szakot tanulni, milyen összefüggés van a történelem és a menedzsment között, illetve betekintést kapunk a magántanárság színfalai mögé. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Csizmás kandúr

19:15 - Irodalom az éterben: Katona József - Bánk Bán

20:00 - Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 14.

21:00 – Életutak: Hitvalló - Kölnei Lívia 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Martin Andersen - Ditte, az ember lánya