Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 12. 22. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Surányi Miklós - Egyedül vagyunk

5:30 – Serkenj fel! : Dányi-Nagy Márió - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Megújuló Szilády Kupa, karrier napok és karácsony az iskolában, Varga Judit igazgatónő mesél. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- S’Örömkonyha: Király Mártival beszélgetünk, aki évek óta süt és tökéletesre fejlesztette a sörkiflit. Sós és édes süteményeket egyaránt készít, melyeket családja, kollégái és ismerősei is nagy örömmel fogadnak. (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Nagyon megverte a világ legjobb sakkozógépét a mesterséges intelligencia. Gépi intelligenciával találták meg a Naprendszer mását. Ígéretes magyar agyat tennének az önvezető autókba. 10-ből 8 baleset elkerülhető lesz, ha az autók kommunikálnának egymással. Furcsa hangot ad ki a Föld, és senki sem tudja, hogy miért. (ismétlés)   

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Tóth Gabi

13:00- Halasi Kaleidoszkóp: Farkasné Wodring Zsuzsa beszámolója az aktuális eseményekről. Adásunk fő témája a téli időszak, az ünnepek, és a figyelmesség. Az elmúlt héten ittas ellenőrzést hajtott végre a rendőrség. Fokozottan figyeljünk közlekedés során is egymás épségére, vezessünk körültekintően, tartsunk nagyobb követési távolságot. Áldott ünnepeket kíván, Farkasné Wodring Zsuzsa, kiemelt bűnmegelőzési főelőadó.

14:00 – Babusgató: Gyermekkorunk karácsonya. Mire fog emlékezni gyermekünk a karácsony ünnepéből? Mit ad örökül gyermekeinknek a karácsony és az advent? Mennyire határozzák meg a gyermekkori élményeink, emlékeink, az illatok és az ételek a jelen ünnepét? Beszélgetés Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikóval, a Napsugár Óvodák Szilády Áron utcai óvodájának óvodapedagógusával.(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: HEAVENHIKE énekesével és gitárosával, Vincze Péterrel és Szolnoki Istvánnal beszélgetünk. Mai Önindító adásunkban fény derül a HEAVENHIKE együttes tagjainak pályaképére és megtudunk pár érdekes információt a zenekarról és annak életéről, eredetéről. Tartsanak velünk! (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: A rendíthetetlen ólomkatona

19:15 - Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Kék pille

20:00 - Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 8.

21:00 – Életutak: Hitvalló - Damásdiné Judit 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Agatha Christie - A karácsonyi puding