Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 11. 24. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Surányi Miklós - Egyedül vagyunk

5:30 – Serkenj fel! :Édes Árpád - Református - Igehirdetés

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: A megújuló XI. Szilády teremlabdarúgó kupáról mesél Tóth Ferenc a főszervezők egyike. Immár XI. alkalommal futballoznak a Szilády Kupán január 12-14-i hétvégén a csapatok, melynek a jelentkezési határideje november 30. A 2018-ban megrendezésre kerülő 3 napos versenyen jelentős változások lesznek az eddigi keretekhez képest. Varga Judit kérésére az iskola testnevelői, az osztályfőnökök, Vincze Attila az RFC vezető edzője az eddigi kupák főszervezője, valamint Tóth Ferenc tanár úr segítségével, jóval nagyobb volumenű rendezvényre kerül majd sor. Tóth Ferenc a Tekó Kupák szervezésében közel 30 évet töltött el, így hatalmas tapasztalatát most ebben az újjáalakuló nagy rendezvényben kamatoztatja majd. A fő változások egyike a helyszín lesz, az új terep a volt ÁMK sportcsarnoka lesz, biztosítva a bőségesen a lelkes szurkolóknak helyet. A korosztály 7-12.-es középiskolai diákok, fiúk és leányok csapatai egyaránt versenghetnek majd. A további változásokról és a nagy volumenű sportrendezvény további részleteiről hallhatnak riportunkban. Tartsanak velünk!(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- S’Örömkonyha: Karácsonyi sörök. Az ünnep közeledtével nem csak fűszeres karácsonyi ételekkel lehet meglepni családtagjainkat, szeretteinket, hanem különleges, de mégis finom, ízletes, és érdekes sörökkel. A mai adásban lehull a lepel a Hopfanatic Brewery karácsonyi söreiről. És talán lesz majd egyszer saját 'Sörömkonyha' sör is? Ez legyen meglepetés. Feltétlenül tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása:Rájöttek az Antarktisz egyik legnagyobb titkára. Érkeznek az okos-bukósisakok. Földönkívüli élet rejtőzhet tizenegy fényévre tőlünk. Épül a világ legnagyobb teleszkópja. Bekapcsolták Szegeden a szuperlézert.(ismétlés)    

12:00 – Retro magazin: Marót Viki 

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Babusgató: Szobatisztaság. A szobatisztaság kialakulásáról, folyamatáról, nehézségeiről beszélget Lovászi Márti vendégével Lászlóné Piszmán Ildikó védőnővel. Hogyan segítsék az édesanyák a gyermekeiket a leszoktatás folyamatában, bilit vagy a WC-t részesítsék előnyben és ehhez hasonló gyakorlati tanácsokat kaphatnak, ha velünk tartanak a Babusgató műsorában.(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Khasim Gaga és a Karma. Önindító adásunkban Demeter Gábor és Szécsi Zoltán mutatja be pályaképét, illetve zenei pályafutásukat a kezdetektől a jelenig. Most betekinthetünk a kiskunhalasi rapper és gitárosa, dalszerzője életébe. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Grimm legszebb meséi - Az ördög három kérdése

19:15 - Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Kék pille

20:00 - Lélekműhely: Sématerápia 2. - A séma Elszakítottság, elutasítottság sémakör 1. Elhagyatottság, instabilitás. 2. Bizalmatlanság abúzus (visszaélés) séma.

21:00 – Életutak: Hitvalló - Bölcsföldi András 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Ezen egy éjszaka