Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 11. 11. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Hunyady Sándor - Aranyifjú

5:30 – Serkenj fel! : Berki József és Finta József atya - Katolikus

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: A tehetség - Bujdosó Ritával az EGYMI gyógypedagógusával beszélgetünk. Minden szülő szeretné, ha gyermeke sikeres, boldog lenne és tehetsége felszínre kerülne. A tehetség nagy kincs, adomány. De hogyan lehet felismerni, hogyan lehet kibontakoztatni? Mire kell figyelni? Milyen életkorban kezdjük a fejlesztést? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ hallgatóink, ha velünk tartanak a Babusgató csütörtöki adásában. (ismétlés)

9:00 – Talpig Civilben: A Talpig Civilben magazin mai adásában, "Élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élj!" címmel az ötödik évében lépő Konok Kunok Motoros Klub két vezetőjével, Györgyi Jánossal és Kárpi Ferenccel beszélgetünk. Ők, mint a klub megálmodói, úgy mesélnek a múltról, hogy abból kibontakozik a jövő is! Fogadják műsorunkat szeretettel! (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Zsellér Ágnes énekessel beszélgetünk. Immár 7. alkalommal kerül megrendezésre Zsellér Ágnes dalestje november 10-én a Szilády gimnázium dísztermében 17 óra 30-kor. Ági tanári munkája mellett a legfontosabb szerelem az életében a dal az éneklés. Erről beszélgetünk vele, mit is jelent számára a muzsika a hang, és milyen gyógyító felszabadító hatással is van a lélekre egy-egy ének meghallgatása is, de leginkább ha aktívan énekel valaki. Aktuális előadóestjén vidám játékos válogatás vár a látogatókra. 2016 decemberében kiadott cd lemeze altatók imákkal címet viseli. Megtudjuk, hogyan is született a lemez anyaga és miért is tartotta fontosnak Ági, hogy segítse altató dalaival, esti imádságaival a fiatal anyukákat. Felajánlott 20 cd-t a Halas Rádióba elsőként beérkező családos szülőknek. Tartsanak velünk és várjuk a cd-ért jelentkezőket szeretettel a rádióba! (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Tina Turner (született: Anna Mae Bullock, Nutbush, Tennessee, 1939. november 26. –) tizenegyszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő. Több mint 50 éve tartó karrierje során számos díjat gyűjtött be, és a rockzene színpadán elért teljesítményeiért gyakran nevezik A Rock 'n' Roll Királynőjének valamint beválasztották a rock and roll halhatatlanjai közé. A Klasszikusok órájában ma az ő számait hallgatjuk.

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: P.L.Travers - A Csudálatos Mary

19:15 – Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán - Tót Atyafiak

20:00 –Lélekműhely: Társkapcsolati fordulat. Történet (Gondoskodó szülők, „semmit tevő” fiatalok. A mese, a képzelőerő és a fantázia. Fordulat a fogorvosi váróban. ) A pozitív szemléletmód megerősítése Társas és érzelmi intelligencia. Az ünneplés módja – Fizuemelés! 1. Aktív-konstruktív 2. Passzív-Kostruktív 3. Aktív-Destruktív 4. Passzív-Destruktív)

21:20 – Régi tanítások: Bödecs Pál

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Gárdonyi Géza - Ida Regénye