Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 11. 04. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Érdekes Emberek: A Kiskőrösi Evangélikus Egyházközség esperesével, Lupták Györggyel beszélgetünk. Az esperes úr mesél pályája alakulásáról és  hogy a zene milyen szerepet tölt be az életében. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Talpig Civilben: A Lorántffy kamarakórusról mesél Andáné Vastag Andrea. A közel 40 éves múlttal rendelkező kamarakórus indulásáról, alakulásáról mesél Andrea. A kezdetekkor református egyházi énekkarként induló közösséget Váczi Zita illetve Szabó Gábor lelkész és kántor vezette. Megismerjük a csoport változásának lépéseit, a különleges kihívásokat, amelyeket a kórus megoldott és megvalósított, az operakalandot, a misét, vagy akár az Omega együttessel való közös munkát. De ami talán még fontosabb, megismerjük milyen csodálatos gyógyító hatással van a közösség léte, munkája tagjainak életére. Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Szekeres Károly a kiskőrösi hokicsapat vezetője mesél a korizásról. A kiskunhalasi korcsolyapálya átadásán Szekeres Károllyal beszélgettünk a kiskőrösi hokicsapat születéséről, működéséről, és a korcsolyázásról magáról, mint sportról. A vezető, aki maga is profi hokis volt közel két évtizeden keresztül, fantasztikus lelkesedéssel és munkával valósította meg mindazt, ami Kiskőrösön létrejött. 2012-től a téli időszakban üzemelő jégpályát, a város lakói is használhatják megadott időszakban. Közel 80 fős jelenleg az a csapat, melynek edzéseire Szabadkáról is járnak. Munkára, kitartásra nevel, sok energia befektetést igényel gyerek-szülő részéről ez a sport, de rendkívül sokat is nyújt! Hisz a különféle elektronikus kütyük helyett csapatban dolgozó, edzett, kitartó és boldog fiatalokat kapnak vissza a szülők! Feltétlen tartsanak velünk!(ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: A Klasszikusok órája Kálmán Imréről szóló háromrészes sorozatának második részét hallhatják ma, benne részletek a Cigányprímásból és a Bajadérból.

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: P.L.Travers - A Csudálatos Mary

19:15 – Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán - Beszterce Ostroma

20:00 –Lélekműhely: A tartós és megelégedett társkapcsolat 3. Ismétlés 7. Képesség az érzelmi bevonódásra. 7.1. Érzelmi reagálás. A kommunikáció három szintje. 1. Informatív szint. 2. Érzelmi szint. 3. Kapcsolati szint) 7.2. Az érzelmi sebek tudnak gyógyulni. Szeretetéhség, szeretetmohóság. Neurobiológiai háttér Tükör-neuronok.

21:20 – Régi tanítások: Bödecs Pál

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Agatha Christie - A kutya se látta