Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 10. 21. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Nemes László - Szólnék a pillanathoz

5:30 – Serkenj fel! : Finta József atya - katolikus

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Érdekes Emberek: Egy onkológus doktornő mindennapjai: Dr.Hódi Veronika. Hogyan telnek egy onkológus doktornő mindennapjai, aki a hívatása mellett igyekszik feleség és három kamasz édesanyja lenni? Hogyan történt, hogy az orvosi pályán pont azt a területet választotta, ahol talán a legtöbb fájdalommal, veszteséggel szemebesül naponként? Honnan van az erő folyton újra kezdeni, gyógyítani, kezelni, ha kell vigasztalni, bátorítani? Mit segít a hit, amelyet ott őriz a szívében, és amely hitet naponként képviseli betegei és munkatársai között? Ezekről és sok minden másról beszélgetünk a Szombathelyen élő Dr. Hódi Veronika onkológus szakorvossal! Fogadják szeretettel mai adásunkat! Beke László (ismétlés)

9:00 – Talpig Civilben: A Talpig Civilben magazin mai adásában, "Élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élj!" címmel az ötödik évében lépő Konok Kunok Motoros Klub két vezetőjével, Györgyi Jánossal és Kárpi Ferenccel beszélgetünk. Ők, mint a klub megálmodói, úgy mesélnek a múltról, hogy abból kibontakozik a jövő is! Fogadják műsorunkat szeretettel! (ismétlés)

10:00- Mongying show: (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Elengedés háza II. - Nagy Laci és Drizner Zsuzsa vezetők mesélnek. A belső szabadság bátorsága, elengedett öröm, mindez nem lehetetlen. Ha egy mély gyász, párkapcsolati válság, vagy bármely olyan helyzet, ami megkötöz gátol ebben, valódi segítség lehet az elengedés háza. Előző heti adásunk folytatásában megismerjük mit is jelent az ERŐ szobája, a FIGYELEM valamint a KAPCSOLATOK fülkéje. Táncmeditációt és más elengedést segítő gyakorlatok sorát tárja elénk Laci és Zsuzsa, mellyel találkoznak az útkeresők az elengedés házában Noszvajon. Feltétlenül tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Az Edda Művek Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese. 1980-tól lett Edda Művek a nevük, és ezt tekintjük a zenekar születési évének „országosan”. A zenekar nevében a „művek” szó azt szimbolizálja, hogy az együttes Miskolcon, egy tipikus északkelet-magyarországi iparvárosban – az „acélvárosban” – kezdte pályafutását. Szinte valamennyi lemezük "bearanyozódott". Ők voltak az elsők, akiknek vidéki létükre sikerült megtörniük a fővárosi bandák egyeduralmát. Az Edda Művek dallamos, gazdagon hangszerelt rockdalai és balladái főként a fiatalok társadalmi és érzelmi életével, mindennapi örömeivel, problémáival foglalkoznak, főként a kétezres években játszik jelentős szerepet dalszövegeikben az aktuálpolitika. A híres zenekarról szóló adás második részét hallják.

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Szabó Magda - Tündér Lala

19:15 – Irodalom az Éterben: Dávid Antal - A szolgadiák

20:00 –Lélekműhely: Kapcsolati tényezők (párkapcsolat) 3. 8. Nyílt és világos kommunikáció (ismétlés) 9. Önfeltárás és nyíltság, egymás meghallgatása. 10. Tisztelik egymást és a különbözőségeiket.

21:20 – Régi tanítások: Dányi-Nagy Márió

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Aszlányi Károly - Sok hűhó Emmiért