Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 10. 01. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Palotai Boris - Keserű mandula

5:30 – Serkenj fel!-  Berki József atya - Katolikus

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: A 40 éves együttes a Klasszikusok órájában. A V’Moto-Rockot 1977-ben alapította a Bergendy együttesből kilépett Demjén Ferenc az addigi V’73-ban játszó Herpai Sándorral és Lerch Istvánnal. Herpait a Meteorból ismerte, aki hozta magával Lerchet, akivel a V’73-ban játszottak együtt. Menyhárt János a Ferm és a Korál tagja volt, onnan jött a csapatba. A V’Moto-Rock tehát supergroup volt, bár a magyar fajtából, hiszen a neves zenészek ugyan már sikeresek és ismertek voltak korábbi zenekaraikból, de a hanglemezgyár zenei politikája miatt addig maradandót nem nagyon alkothattak. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Halas Anno

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Micimackó könyve

19:15 – Irodalom az éterben: Móricz Zsigmond - Légy jó mindhalálig

20:00 - Lélekműhely: Pozitív kommunikáció (zsiráf) - Előző jellemzők ismétlése + érzelmek elismerése; - önfeltárás képessége; - negatív üzenetek hatástalanítása; - nincsenek tabu témák; - fel kell venni a társunk ritmusát - meghallgatni, feldolgozni, reagálni; - a közlés nagyobb hatású, mint a válasz; - probléma központúság helyett személyközpontúság; - kritika mellé megoldási javaslat, segítségkérés. Családi kommunikáció: - szabad áramlás; - visszacsatolás.

21:00 – Régi tanítások: Dányi-Nagy Márió

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom: Jókai Mór - A Lélekidomár