Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 07. 12. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel!-

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje                                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – 153-Lélkemód magazin:Filmezzünk együtt - Kollarics Gábor ajánlásával: Gábor rajz és vizuális kultúra, média tanára a Bibó Gimnáziumnak, így munkája, de szenvedélye is a film, a jó film. Mivel itt a szünet, több idő jut fiatalnak, idősnek erre az időtöltésre, segíteni kinánunk a választásban hallgatónknak. Aki velünk tart egész menüt kaphat értékes és szórakoztató filmekből, legyen az hosszabb játékfilm, avagy épp mai friss sorozat. A javaslati listában lesznek friss és örök klasszikusok egyaránt, feltétlen tartsanak velünk!

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat:

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Koós Réka

14:00 – bITmobil– Informatikai tájékoztató magazin:(keddi adás ismétlése)

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:Utazási aktualitások, Gendúr Kata utazásszervezőtől: Egzotikus utakról, kellemes és kellemetlen utazási élményekről hallhatnak bővebben.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00 – Szép Álmokat:Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki

19: 15 – Irodalom az Éterben:  Eric Knight - Lassie hazatér

20:00 – Lélekműhely:  Az életválság folyamata s az abból kivezető út Jónás könyve alapján 2. II. érzelmi, irányíthatatlan szakasz: 5. pont: depresszió; – A neurotikus depresszió folyamata.

21:20 – Életutak:Fekete Ágnes riportja:A nyári kirándulások idejében hadd hívjuk a kedves hallgatókat is egy utazásra. Három helyszínre látogatunk el. Tyukodra, Fehérgyarmatra és legelőször Balatonendrédre.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Rejtő Jenő - Járőr a Szaharában - A halál fia (Reviczky Gábor)