Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. július 10., Hétfő

Írta:

 

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel! -  Édes Árpád

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: (pénteki adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                       

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Jóllét magazin: A cukorbetegség szemészeti szövődményeiről beszélgettünk dr. Huszár Szilvia szemorvossal: dr. Huszár Szilvia szemorvos beszél a szürke, illetve a zöld hályogról, mint a látásromlás kockázati tényezőseiről, valamint a szemfenéki elváltozásokról és megtudhatjuk, hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat. A szakember felhívja a figyelmet arra is, hogy miért fontos a szemészeti ellenőrző vizsgálaton gyakran részt venni.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Sport; Vedd és Olvasd

12:00 – Retro magazin: Babusgató: Meddig cumizzon és káros-e a cumizás, nem beszél a gyermekem! Mit tegyek? - Mónus Mónika gyógypedagógussal beszélgetett Horváthné Lovászi Márta

13:00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Farkas Dániel alpolgármester plusz bölcsődei csoport indításról, sport és ifjúsági programokról tájékoztat: Örvendetes esemény, úgy tűnik növekszik a születő gyereke száma városunkban, emiatt plusz bölcsődei csoport indításról döntött az önkormányzat. Sor került a sport és ifjúsági koncepció felülvizsgálatára, értékelésére is. Erről és más aktuális önkormányzati döntésekről hallhatnak hallgatóink, tartsanak velünk!

14:00 – A tudomány mai állása: A tartalomból: Új gyógyszerek készülhetnek a kullancs nyálából. Hogyan állítanak elő elektromos áramot a halak? Közeledik a négyórás munkanap kora. Emberek millióinak adhat ivóvizet egy új sótalanító eljárás. A magyar nemesítésű szupermeggy! Megalkották az élethűen viselkedő mesterséges íriszt. Nincs többé vakarózás szúnyogcsípés után, egy új szerkezettel.(ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: Maja a méhecske

19:15 - Irodalom az Éterben:  Eric Knight - Lassie hazatér

20:00 – Lélekműhely: A kételkedés hitre vezető folyamata 6.: A krízis idején kitűzött cél legyen: 4. reális vagyis megvalósítható (kell hozzá idő, feltétel, tárgyak, kompetencia; lényeges, hogy ne másra vonatkozzon, hanem rám!)

21:15 – Életutak:Fekete Ágnes riportja: Hátborzongató fiatalkori történetéről beszélgetett Vörös Virággal, amikor a vonat elvitte a lábát. A rettenetes történet mégis megdöbbentő hitet érlelt ki Csiszár Attilában.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Rejtő Jenő - Egy bolond száz bajt csinál