Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. július 06., Csütörtök

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel! -  Édes Árpád

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: szerdai adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Érdekes Emberek: Beszélgetés Polyák Imre hercegszántói plébánossal: Polyák Imre 25 éve kezdte meg papi hivatásának gyakorlását, és ez alkalomból tartotta meg a jubileumi ezüstmiséjét a tázlári katolikus templomban. A beszélgetésben mesél gyermekkoráról, papi elhívásáról és annak kibontakozásáról és az ünnepi misén őt ért tapasztalatairól is. Megtudhatjuk azt is, hogy mi a véleménye a migrációról és, hogy mivel tölti a szabadidejét. Feltétlenül tartsanak velünk.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségpercek:

12:00 – Retro magazin:Az érzelmi intelligencia fontos fejlődési szakaszairól és fejlesztési lehetőségeiről Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó óvodapedagógus, grafológus beszél

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Az ősszel megnyíló Bay-Thorma gyűjteményhez kapcsolódóépítkezésről mesél Szakál Aurél igazgató: A Thorma János múzeum igazgatója a kezdeti pillanattól feleleveníti előttünk annak az öt évnek a történetét, melynek eredménye, hogy nemzetközi szinten egyedülálló képzőművészeti kiállítással bővül a múzeum.  A nyolcvan éveit taposó orvos házaspár gyűjteményének jelentős részét, közel 500 millió forint értékben 35  nagybányai festő és szobrász alkotásait ajándékozza az intézménynek. Természetesen hatalmas beruházás az is, ami méltó környezetet biztosít  az alkotásoknak, és az őket megtekintő közönségnek is. A szerződés létrejöttének, az építkezésnek és a leendő megnyitó legizgalmasabb fordulataiba kalauzol el bennünket Szakál Aurél. Feltétlenül tartsanak velünk!

14:00 – 153-Lélekmód: Ferenci Zoltán református lelkész, kábítószerügyi szakértő és csoport trénerrel beszélgetünk: Zoli régóta foglalkozik már közösségfejlesztéssel, segítve egy -egy csoport tagjainak önismeretét, kapcsolatrendszerét, működését. A kiskunhalasi Benjámin dolgozóinak tartott képzést városunkban. Kérdeztük természetesen a mai kábítószerhelyzetről is, hisz óriási tapasztalata van ezen a téren is. Megismerjük, milyen speciális helyzetben vannak a lelkészek és milyen kompetenciákat lenne szükséges ezen a területen is fejleszteni. Feltétlenül tartsanak velünk!-(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin

19:00 – Szép Álmokat: Bors néni

19:15 – Irodalom az Éterben: Eric Knight - Lassie hazatér

20:00 – Lélekműhely: A kételkedés hitre vezető folyamata 2.

3. Keresd a döntést! 4. Nézőpont váltás: probléma vagy misztérium? 5. A kétely kialakulásának okai

21. 20 – Életutak: Hitvalló - Beregszászi Olga

 

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Rejtö Jenö - Egy bolond száz bajt csinál