Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 26., Péntek

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai és Wass Albert: A sólyom hangja

5:30 – Serkenj fel!: Bödecs Pál

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – A tudomány mai állása: A tartalomból: Az apáknak elképesztő hatása van gyerekeik érzelmi intelligenciájára. Egy év múlva indul a nagy óceántakarítás. Megvannak a Mars benépesítésének konkrét tervei. Ettől kezdve bármit elolvashatnak a gyengén látók is.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségünkre; Vedd és Olvasd: Tolvaly Ferenc: A Zsolnay-kód: Könyvajánló Keresztúri Attilával

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Judy

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Rendőrségi hírek Farkasné Wodrnig Zsuzsával

14:00  – Érdekes emberek: Beszélgetés Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével: Knezsik Istvánnal a Kiskunhalason megtartott előadása után beszélgettünk. Megtudhatjuk, hogy honnan ered nála az autózás szeretete, milyen ára van a mobilitásnak, de hallhatunk érveket az elektromos autó ellen is. A riport azok számára is érdekes lehet akik, nem érdeklődnek annyira a közlekedés iránt, hiszen az Elnök Úr magyarságról és életről alkotott szemlélete mindenképp megfontolandó. Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: - Bálint Ágnes - Frakk a macskák réme: Kié  karosszék?

19:15 - Irodalom az Éterben: Babits Mihály - A gólyakalifa

20:00 - Lélekműhely:Rogers empátiával, hitelességgel, elfogadással/tisztelettel kapcsolatos kérdései a hit és a lemondás felőli megközelítésben. - folyt. A megtérés (látható, tudatos) és az újjászületés (belső folyamat, tudatalattit érintő) közti különbség.

21:15 – Életutak: Hitvalló - Borbás Marcsi

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az utolsó szó jogán és Rejtő Jenő - Gyilkos?!