Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 23., Kedd

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel – Dányi-Nagy Márió

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Sport; Kertelő:

12:00 – Retro magazin: 30perc alatt: Magyarország szép tájai: Az Őrség

13: 00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Ismét megrendezésre kerül a Konok Kunok Motoros Klub által szervezett, mindig nagy várakozással övezett gyermeknap.  A mellékletbentalálható részletes programból mindenki kedve szerint válogathat; gyermeknapról lévén szó, természetes, hogy a kicsik kedvét keresik a szervezők, de a nagyok "étvágyát" csillapítandó, igazi, felnőttes programok is sorra kerülnek! A motorosok jó szívvel, őszinte szeretettel készülnek a kétnapos eseményre, fogadják Önök is ugyanekkora örömmel! Mai adásunkban a Klub két vezetője, Giorgio (Györgyi János) és Kárpi Ferenc adnak egy kis ízelítőt!

14:00 – Jóllét magazin: -A kiskunhalasi Szívárvány Bábszínházi Alapítvány az elmúlt 21 év távlatából (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: Aladinn csodalámpája

19:15 - Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre-dame és Babits Mihály - A gólyakalifa

20:00 – Lélekműhely: A személy elfogadása és tisztelete Rogers nyomán

21:15 – Életutak: Vajon, mi a helyes beszéd? Honnan lehet tudni, hogy ki hazudik korunk szóáradatában? Van-e modern és mégis bibliai válasz erre a kérdésre? Dr. Kállay Géza, az ELTE Angol Tanszékének docense beszél a nyelv alakulásáról, arról, hogy vajon képesek vagyunk-e egyáltalán Istenről szavakkal beszélni.  Farkas Orsolya ellátogatott a Nyíregyházától nem messze fekvő Buj községébe. Fogunk hallani egy erdélyi lelkészről is, aki öregségére odatelepült, majd Szabó Imréről és a szabolcsi ébredésről is beszélnek a gyülekezet tagjai.

 22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az utolsó szó jogán