Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 15., Hétfő

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! -  Édes Árpád

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: (pénteki adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                       

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Jóllét magazin:  A kézírásunk rejtett titkai – Szabó – Kocsisné Ökrös Ildikó grafológus- Ildikó a grafológiai alapjairól beszél. Megtudhatjuk, mi-mindent takargat a kézírásunk. Mit rejt az aláírás? A szakember szerint mindent elárul rólunk, de fontos tudni, hogy egyetlen aláírásból nem szabad véleményt alkotni senkiről. Az írás tükröt tart elénk megmutatja, hol tartunk a személyiségfejlődésben. A grafológia alkalmazási lehetőségeiről és néhány érdekesség hangzik el a riportban.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Sport; Vedd és Olvasd

12:00 – Retro magazin: Babusgató: “Sport az Esélyért” Kiskunhalasi Egyesület - vezetője Molnárné Gép Anikó beszél az egyesület céljáról, tagjairól, akik mozgássérült, tanulásban és értelmileg akadályozottak

13:00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Farkas Dániel alpolgármester önkormányzati hírei

14:00 – A tudomány mai állása:A tartalomból: Megcsinálták a szuperszilárd anyagot. Tesztelik  az új Concorde–ot, 2700 km/h-val repülhet. Elképesztő melltartót talált fel egy tinédzserfiú. A legkeményebb szuperbunker, ami mindent túlél.(ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: A tűzszerszám

19:15 - Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre – Dame

20:00 – Lélekműhely: A személyes hit fejlesztése folyt. Az életünk, hitünk személyessé tétele Carl Rogers gondolatai alapján.

21:15 – Életutak:Fekete Ágnes riportja:Egy fiatal és egy 90 éves ember mondja el, hogy mit jelentett neki a kollégium és a hagyomány. Először Simonfi Zsuzsannát, majd Elekes Pált hallhatják.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Nicholas Sparks: Az utolsó dal