Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 09., Kedd

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel – Dányi-Nagy Márió

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Sport; Kertelő: Zuzmók, gombák, mézgásodás kialakulása a gyümölcsfákon

12:00 – Retro magazin: 30perc alatt: Franciaország

13: 00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: A tehetség kibontásának aranyszabályai Dr Tóth-Vajna Zsombortól: Ritka, hogy egy ikerpár mindkét tagja tehetséges, pláne két nehéz területen. A Tóth-Vajna testvérek, a 26 éves Gergely és Zsombor nemcsak remekül játszanak orgonán, hanem az orvostudományokban is profik. Nem hiába választotta őket be a La Femme magazin idén márciusban az 50 legtehetségesebb fiatal programjába. A szilády tehetséggondozó programjának keretében Bíró Emőke meghívására érkezett Zsombor a 10-12.es fiatalokhoz, hogy a tehetség kibontás aranyszabályairól meséljen. Ismerik például a 10.000 óra szabályt? Ha nem feltétlenül tartsanak velünk!

14:00 – Jóllét magazin: Életmódváltás - de hogyan kezdjem? Kovács Enikő Éva kiskunhalasi háziorvos néhány tanáccsal szolgál, hogy hogyan érdemes átreformálni életünket, ha javulást szeretnénk elérni egészségi állapotunkban. Az életmódváltás kulcsa, hogy vegyük észre, hogy változtatásra szükség van. Ehhez érdemes átgondolnunk jelenlegi életünket szokásainkat. Változtatni rögzült szokásainkon, saját egészségünk érdekében. A sikerhez vezető úton az első lépés a tervezés, és kisebb célok kitűzése. A szakember az életünk néhány ilyen területét érintő kérdésekről is beszél. -(ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: Segítség hal lettem!

19:15 - Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre-dame

20:00 – Lélekműhely: HOGYAN TUDJUK FELSZABADÍTANI AZ ÉLETERŐINKET? Zsákutcák: Szülői parancsok

21:15 – Életutak:Keresztény hitű ember olyan környezetben él, ahol nem fontos a hit – vajon hogyan lehet mégis képviselni a hitet? Beszélgetés Herczeg Lajossal – Informatika a látássérültekért tanára (Biblia olvasása is beépült a választható modulok közé)

 22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal