Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 04., Csütörtök

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! - Dányi-Nagy Márió

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: szerdai adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Babusgató: Közlekedésre nevelés fontossága kisgyermekkorban: A mindennapi közlekedés legvédtelenebb és egyben legveszélyeztetettebb csoportját a gyerekek képezik, köszönhetően annak, hogy életkoruknál fogva tájékozódási, észlelési és koordinációs képességeik még fejlődő szakaszban vannak, illetve kevés tapasztalattal rendelkeznek. Farkasné Wodrnig Zsuzsa rendőrőrnaggyal, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési főelőadójával beszélgetek arról, hogy mi is a szülők, pedagógusok és szakemberek feladata a gyerekek közlekedési ismereteinek gyarapítása érdekében.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségpercek: Dr Kovács Mária házi gyermekorvos a védőoltások szerepéről, típusairól tájékoztat. Tudták-e, hogy nem pusztán gyermekkorban vannak védőoltások? Vagy azt, hogy mennyi betegségtől óvnak meg bennünket? esetleg azt, hogy érdemes lenne időnként felfrissíteni hatásukat, no és azt, hogyan is áll hazánk az átoltosságot illetően? Tartsanak velünk!

12:00 – Retro magazin:  Sparhelt magazin - Erdély ízei

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke hamarosan előadást tart Kiskunhalason

14:00 – 153-Lélekmód: - „Északi Fény” Kiskunhalason – a Norvégiában élő Zseni Zsuzsi énekesnő és tanárnője koncerteznek és mesélnek.A Kiskunhalason közismert és szeretett Zseni család legifjabb tagja Zsuzsi közel öt éve él Norvégiában, és jelenleg magánénekesnek tanul Bergenben. Nemrégiben itthon járt és volt középiskolájában a Sziládyban csodálatos és különleges koncertet adott Északi Fény címmel, melyen tanára Turid Bakke Braut professzorasszony kísérte. Riportunkban Zsuzsi kalandos és fordulatos életének részletei mellett bepillanthatunk Norvégia mindennapjaiba is. Hogyan lehet megszeretni élni és boldogulni ott, ahol 320 napot esik az eső egy évben, és a gumicsizma-esőnadrággal alapfelszerelés? Ahol a tél rendkívül hosszú, s ha eljön a nyár néhány pillanata, mindenki „kapa-kasza eldob”, szabadságát azonnal kivéve élvezi a 24 fokos meleget? Megtudják, ha velünk tartanak! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin

19:00 – Szép Álmokat: Segítség hal lettem!

19:15 – Irodalom az Éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre-dame

20:00 – Lélekműhely: SEBZETTSÉG A sebzettségről és a sebzett emberről pontokban (sok-sok pontban) Jung nyomán folyt

21. 20 – Életutak: Szöllösy Gábor

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal