Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. május 03., Szerda

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Jules Verne: A dunai hajós és Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Édes Árpád

6:00Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje                                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – 153-Lélkemód magazin: „Északi Fény” Kiskunhalason – a Norvégiában élő Zseni Zsuzsi énekesnő és tanárnője koncerteznek és mesélnek. A Kiskunhalason közismert és szeretett Zseni család legifjabb tagja Zsuzsi közel öt éve él Norvégiában, és jelenleg magánénekesnek tanul Bergenben. Nemrégiben itthon járt és volt középiskolájában a Sziládyban csodálatos és különleges koncertet adott Északi Fény címmel, melyen tanára Turid Bakke Braut professzorasszony kísérte. Riportunkban Zsuzsi kalandos és fordulatos életének részletei mellett bepillanthatunk Norvégia mindennapjaiba is. Hogyan lehet megszeretni élni és boldogulni ott, ahol 320 napot esik az eső egy évben, és a gumicsizma-esőnadrággal alapfelszerelés? Ahol a tél rendkívül hosszú, s ha eljön a nyár néhány pillanata, mindenki „kapa-kasza eldob”, szabadságát azonnal kivéve élvezi a 24 fokos meleget? Megtudják, ha velünk tartanak!

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kedvenceink védelmében:

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: R. Kárpáti Péter

14:00 – bITmobil– Informatikai tájékoztató magazin: (keddi adás ismétlése)

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Dr. Wagner Éva, matematika- fizika szakos tanárnő mesél életéről és hivatásáról- A Szilády Áron Gimnázium, tanár csendesnapján tartott előadása után beszélgettem Dr. Wagner Éva tanárnővel, aki sok érdekességet megosztott életéről és tanítási módszereiről. Varga Judit igazgatónőt arról kérdeztem, hogy mi ösztzönözte az előadás megszervezésére.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00 – Szép Álmokat: Segítség hal lettem!

19: 15 – Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre-dame

20:00 – Lélekműhely: SEBZETTSÉG: A sebzettségről és a sebzett emberről pontokban (sok-sok pontban) Jung nyomán folyt.

 21:20 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: SzenesLászló beszéli el élettörténetét, melynek szereplői több ponton is emlékeztetnek a 2000 évvel ezelőtt élt áruló és hitvalló emberekre.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Nicholas Sparks: Az utolsó dal