Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 28., Péntek

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jules Verne: A dunai hajós

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – A tudomány mai állása: A tartalomból: Egy nap alatt nyomtattak egy házat Oroszországban. Létrehozták a negatív tömegű anyagot, ami szembemegy a fizika egyik alaptörvényével. Megcsinálták a szuperanyagot: 10x olyan erős, mint az acél Kifejlesztették a levegő nélküli bicikligumit. Sosem látott, titkos videók kerültek fel a netre az USA kísérleti atomrobbantásairól.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségünkre; Vedd és Olvasd: Leiner Laura: Illúzió: Könyvajánló, Tóth Kata 10 osztályos tanulóval.

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Danics Dóra

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Betöréses lopások és telefonos csalások - Az elmúlt időszakban elkövetett bűncselekményekről számol be a rendőrség részéről Farkasné Wodring Zsuzsanna bűnmegelőzési főelőadó.

14:00  –Érdekes Emberek: Vári Szabó István Kiskunhalas város első polgármesterének életútját ismerhetik meg, Végső István történész tolmácsolásában: Vári Szabó István Kiskunhalas első polgármesterének életéről hallhatunk: Hogyan vált polgármesterré, milyen szerepe volt az 1848-as forradalom és szabadságharc idején, és, hogy milyen jelentős dolgokat tett amik hatással voltak Kiskunhalas életére.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: - A fülemüle

19:15 - Irodalom az Éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre – Dame

20:00 - Lélekműhely:A szeretetmohóság. A feltétel nélküli szeretet értelmezései.

21:15 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Sinkó Veronika 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Tolkien - A Gyűrűk Ura: A király visszatér