Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 04. 26. Szerda

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Jules Verne: A dunai hajós

5:30 – Serkenj fel!- Dányi -Nagy Márió

6:00Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje                                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – 153-Lélkemód magazin: Fodor Dániel színháztudomány végzettségű fiatalember életútja: Dani halasi fiatalember 10 éves budapesti tanulás és munka után hirtelen úgy döntött, hogy hazaköltözik. Magyar szakos Bsc, színháztudományi Msc végzettséggel kevés terület van városunkban, ám nincs elkeseredve. "Igazi közösségben lenni, igazi barátokkal együtt dolgozni, erre vágytam a nagy személytelen tömeg és rohanás után." Az evangélikus gyülekezet alaptagja belenőtt a vallásba, ám egészen friss élménye a személyes Isten hit, épp a hazaköltözési döntés kapcsán született meg benne. Önindító magazinunk új riporterét is köszönthetjük benne majd. De mit is szeretne végre itthon csinálni, hol és hogyan keres munkát, milyen izgalmas tervei vannak, erről hallhatnak riportunkban, tartsanak velünk!

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kedvenceink védelmében: Bozi Tímea állatorvos - A kutyák babéziózisa: A babéziózis egy kullancsok által terjesztett, egysejtű parazita által okozott súlyos, életveszélyes betegség a kutyáknál. A paraziták a kutya vörösvértestjeit támadják meg, majd pusztítják el.

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Szandi

14:00 – bITmobil– Informatikai tájékoztató magazin: (keddi adás ismétlése)

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:Szabó Ákos, a SafetyHungary képviselője mesél, a motorosoknak szóló vezetéstechnikai tanfolyamokról: A SafetyHungary elsődleges célja, a motorkerékpárosokat érintő balesetek számának csökkentése, amit a motorosok vezetéstechnikai képzésével és vezetéséi kultúrájának átformálásával kívánnak elérni. A Szilády egészségnapján a középiskolásoknak szóló interaktív előadásukkal is bemutatkoztak.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00 – Szép Álmokat: A jó tanácsok

19: 15 – Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20:00 – Lélekműhely: Tranzakció analízis: passzív magatartásformák (4 féle)

 21:20 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Egyháziszolgálatokat végző lelkész – elment egy szombat félévre pihenni (Hetényegyházi lelkész); Tv – virtuális világok (Zalka Katalin – Képmás c. magazintól)

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:J. R. R. Tolkien - A Gyűrűk Ura: A király visszatér