Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 25., Kedd

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jules Verne: A dunai hajós

5:30 – Serkenj fel – Dányi -Nagy Márió

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kertelő; Sport

12:00 – Retro magazin: 30perc alatt: Hollandia a riporter és riportalany szemével

13: 00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:Hegedűs Richárd és Wodring Zsuzsa, a rendőrség munkatársai meséltek a diákoknak tartott "Te is felelős vagy" című előadásról- Hegedűs Richárd, interaktív előadást tartott a Szilády Áron gimnázium tanulóinak, melyben a való életből átvett események és balesetek alapján hívta fel a figyelmet a felelős és körültekintő közlekedésre, különösen a friss jogosítvánnyal rendelkező fiatalok számára.

14:00 – Jóllét magazin: - Szembetegségek gyermekkorban - Huszár Szilvia szemész a gyermekkorban előforduló látászavarokról beszél. A látásfejlődés folyamatát a szülőnek is figyelemmel kell kísérni. A szakember elmondja, milyen módon győződhet meg a szülő arról, hogy kisgyermekének rendben van-e a látása.  Az egyik legegyértelműbb szemészeti rendellenességről, a kancsalságról és annak kezelési lehetőségeiről is hallhatnak. (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: A három bolond

19:15 - Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20:00 – Lélekműhely: Az egészséges "szívós" személyiség jellemzői: elköteleződés, kontrolláltság, kihívás. Az egészséghez vezető segítő kapcsolat jellemzői.

21:15 – Életutak:Fekete Ágnesriportja:Kárpátalján, Beregszász mellett, Beregdédán ismerkedtem meg Baraté Bertalannal és Piroskával. Arról beszélgetnek majd, hogyan szabadultak meg az alkohol-problémától az ottani református misszió által.

 22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura A király visszatér