Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 23., Vasárnap

Írta:

4:30 - Hajnali virrasztó Irodalom:Arany János: A Toldi-trilógia és Jules Verne: A dunai hajós

5:30 – Serkenj fel!-  Édes Árpád

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Ha pusztán számokban mérnénk egy ember sikerességét, akkor egyértelműen kijelenthetnénk: John Williams a filmvilág legsikeresebb élő személye – ötven Oscar-jelölését csak egyetlen ember veri a díjátadó teljes történetében, egy bizonyos Walt Disney. De szerencsére nem csak a matek számít, így a legendás zeneszerzőről sokkal nagyobb szenvedéllyel beszélhetünk – az ő munkássága nélkül nagyságrendekkel szegényebb lenne a mozitörténet, egészen máshogy gondolnánk a filmzene jelentőségére. Így aztán a Klasszikusok órájában hallgassák meg a zeneszerzőről szóló műsor második részét.

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)

14:00 – Egymásra hangolva magazin –Pap Miklós görög katolikus atya a Sapientia Főiskola Tanszék vezetője.

15:00 – Életutak – Hitvalló

16:00- Sztárportré: A Sztárportréban Pál Dénes!

Egyre nagyobb jelentősége van a minőségi időnek! Az elmúlt 3 évben azt tapasztaltam, hogy egyre nagyobb jelentősége van a minőségi időnek. Ha haza látogatok, akkor az a legfontosabb, hogy a családdal közös élményeink legyenek. Ha valamire nagyon szeretnék időt szánni, akkor lehet, hogy valamit fel kell áldozni hozzá, de nem lehetetlen megoldani. Nagyon nehezen meggyőzhető ember vagyok a saját sikereimet tekintve. Picit mindig bizonytalan vagyok, mert úgy érzem, hogy lehetett volna többet, jobban. Egy pici csorba is nagyon sokáig tud fájni. Lehet egy másfél órás koncertből 1 momentum, ami nekem nem stimmelt, fájó volt, akkor az marad. Nagyon jól esik a dicséret, de nem biztos, hogy befedi azt a sebet, ami a hibával keletkezett. Szükségem van a külső visszajelzésre. Aktuális most egy új dal felvétele, ez is egy kis meglepetés csomag lesz. Mindig nézem ilyenkor a visszajelzéseket, hogy kinek mi a véleménye. Ha csak magamból építkeznék, akkor eldőlnék. (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat:Az útitárs

19:15 – Irodalom az éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20: 00 – Lélekműhely: Megküzdési stratégiák: II. direkt (probléma központú) megküzdés: 2. kifogások keresése; 3. a probléma ellenőrzés alá vonása, konkrét erőfeszítés a megoldásra. A megküzdési stratégiák összefoglalása Placid Atya élettörténetén keresztül: a túlélés 4 szabálya. A személyiségtípusokra jellemző betegségek.

21:00 - Régi Tanítások – Édes Árpád

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom:J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura A király visszatér