Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 20., Csütörtök

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Arany János: A Toldi-trilógia

5:30 – Serkenj fel! -   Édes Árpád

6:00- Tájékoztató rovatunk- Halasi Kaleidoszkóp: előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Érdekes emberek: Egy élettörténet - Georg Spöttle: Van, hogy valakinek egészen szokatlanul indul az életútja. Hogy lesz például a kicsi és duci fiúból profi ejtőernyős katona, majd nyomozótiszt, aki folyékonyan beszéli a német, angol és arab nyelvet, és otthonosan mozog a világ minden pontján? Mit keres (és mit talál!) Észak-Kórea, Kína, Kambodzsa városaiban, falvaiban? Honnan van az eredeti humor, amellyel órákra a székhez szegezi a hallgatót? Ki az az ember, aki azt vallja: ha nem is állampolgára Magyarországnak, de ha kellene, az életét is odaadná érte? Jöjjön hát egy ismerős arc a képernyőről: Georg Spöttle. Fogadják szeretettel!

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Egészségpercek

12:00 – Retro magazin:Sparhelt magazin: Vegetáriánus étrend - Beszélgetés Kósa Noémivel és Zöldi Nikivel

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A József Attila irodalmi kör 04.22-i zenés irodalmi estjéről hallhatunk: Sári Kati, a kör vezetője nagy szeretettel invitálja a hallgatókat erre tavaszindító eseményre. Természetesen megtudjuk, hogyan alakult, milyen gyönyörű és szívet melengető visszajelzéseket kapott a kör a Fénycseppek antológia könyvbemutatóin az olvasóktól. A szeretet és remény természetes lélektől-lélekig történő áramlását tapasztalták alkotók és hallgatók, mind a nyolc könyvbemutató alkalmával. No és milyen tervei vannak még a csapatnak, megtudhatják, ha velünk tartanak!

14:00 – 153-Lélekmód: - szerdai adás ismétlése

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin

19:00 – Szép Álmokat: A repülő láda

19:15 – Irodalom az Éterben: Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20:00 – Lélekműhely: Tanult hitetlenség: tanult tehetetlenség.

21. 20 – Életutak: Dráfi Mátyás 1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame