Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 19., Szerda

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Arany János: A Toldi-trilógia

5:30 – Serkenj fel!- Dányi -Nagy Márió

6:00Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje                                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – 153-Lélkemód magazin: A híres halasiak sorozatban Szabados Ágnest az RTL Klub híradós műsorvezetőjét ismerhetjük meg:

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kedvenceink védelmében

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Vastag Tamás

14:00 – bITmobil– Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:Hősök tere című kezdeményezésről mesél Orosz Györgyi alapító: A nemrégiben a Szilády tanárainak önként jelentkező csapatának tartottak képzést a Hősök tere aktivistái, vezetői. Küzdelem a közöny ellen - fogalmazta meg tömören Orosz Györgyi alapító, és tréner ennek a közösséget formáló kezdeményezésnek a célját, melynek elindítása Zimbardo világhírű szociológus nevéhez fűződik. A nemrégiben a Szilády tanárainak önként jelentkező csapatának tartottak képzést a Hősök tere aktivistái, vezetői. Küzdelem a közöny ellen - fogalmazta meg tömören Orosz Györgyi alapító, és tréner ennek a közösséget formáló kezdeményezésnek a célját, melynek elindítása Zimbardo világhírű szociológus nevéhez fűződik.A prezi alapítója egy sorsdöntő találkozáson a Zimbardo felismerte helyzetben hazánkra ismert. Sokan panaszkodunk, kedvetlenek és megkeseredettek vagyunk, tenni kell valamit, és elindította saját hazájában a legyünk inkább mind hősök mozgalmat, elsősorban iskolákra alapozva a képzést. A hazai Hősök tere program ezt valósítja meg, kiterjesztve az iskolákon belüli feladatot társadalmi szélességűre és ezt az izgalmas, gyakorlatokkal teli szemléletmódot vette át a Szilády tanárainak, diákjainak egy csoportja. Feltétlenül tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00 – Szép Álmokat: A repülő láda

19: 15 – Irodalom az Éterben:  Victor Hugo - A párizsi Notre - Dame

20:00 – Lélekműhely: Tanult hitetlenség: tanult tehetetlenség.

 21:20 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Először Lankó Józsefet hallják, aki egy olyan falu papja, ahol csak cigányok laknak. 27 éve él közöttük, Alsószentmártonban. Utána Katona Imrét hallják, aki Oldon református presbiter és az egyházasharaszti iskola igazgatója.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura A király visszatér