Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 14., Péntek

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Arany János: A Toldi-trilógia

5:30 – Serkenj fel! –  Balogh Róbert

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: - az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Református Istentisztelet (ÉLŐ)

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Vedd és Olvasd: Egészségünkre: előző napi adás ismétlése

12:00 – Retro magazin: Pál Dénes

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Bűnmegelőzési tanácsok az ünnepekre - Farkasné Wodring Zsuzsától - Húsvétkor még fokozottabban kell figyelnünk egymásra és értékeinkre. Már a megelőző napokon is amikor az üzletekben a bevásárlás forgatagában vagyunk, akkor is legyünk toleránsak egymással. Aki az ünnepek alatt elutazik legyen elővigyázatos, jól zárja el értékeit és ne ossza meg távollétét az internetes oldalakon. Ezekről és hasonló óvintézkedésekről lesz szó. 

14:00  – Babusgató magazin: Húsvét az óvodás korú gyermekek szemével: Mit ünnepelünk Húsvétkor, mit jelent a húsvét a keresztény embernek és hogyan tudjuk ezt átadni gyermekeinknek? A Babusgató magazin csütörtöki adásában a Gólyafészek Református óvoda vezetőjével, Vasné Horváth Olgával beszélgetek a húsvéti ünnepkör óvodai, gyermekközpontú megközelítéséről. (ismétlés)

18:00- Önindító: Dudás Rolanddal beszélgettünk, aki bölcsész és biológus egyben. A tanári szakot választotta, és jelenleg a Szilády Áron Gimnáziumban élvezi a pedagógusi pálya örömeit. Mesél az idáig vezető útról, illetve arról, hogy milyen kihívásokat is tartogathat neki, hogy szeptembertől osztályfőnökként is helyt kell állnia.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: - Pinokkió

19:15 - Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán - Szent Péter esernyője

20:00 - Lélekműhely:Az emberek és az egyház kapcsolata: A hit és a kultúra viszonya - kultúrkereszténység.

21:15 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Hitvalló -  Buda Ferenc 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Tolkien - A Gyűrűk Ura A király visszatér