Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 12., Szerda

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Arany János: A Toldi-trilógia

5:30 – Serkenj fel!- Édes Árpád

6:00Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

6:54 – A Nap igéje                                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – 153-Lélkemód magazin: PEDAL&CAFFÉ országúti bicajos csoport, egy önszerveződő civil csapat szervezőivel és vezetőjével beszélgettünk: Berzátzy Gáborral és Berta Evelinnel.
PEDAL&CAFFÉ országúti bicajos csoport, egy önszerveződő civil csapat szervezőivel és vezetőjével beszélgettünk: Berzátzy Gáborral és Berta Evelinnel. Egy éve indultak, beszélgettünk a kezdetekről, működésükről és a miértekről. Azaz miért jó, ha valaki eljut fejlődésben a 30-40 km/h-s átlagig, no és arról milyen az ha leesik a fal, ki és mi segít ekkor:)

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kedvenceink védelmében

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Ungár Anikó (ismétlés)

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Egészségnap a Sziládyban:Csányi Ágnes, a program főszervezője idén 16.-ik alkalommal szervezett Egészségnapot a Sziládys diákok számára. Idén a programok, a már hagyományosnak mondható felvilágosító és biztonságos közlekedés órák mellet kibővül számos sporteseménnyel és a vita gyakorlásának lehetőségével is.

14:00 – bITmobil– Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

19:00 – Szép Álmokat: Pinokkió

19: 15 – Irodalom az Éterben:  Mikszáth Kálmán - Szent Péter esernyője

20:00 – Lélekműhely: Az emberek és az egyház kapcsolata: A hit és a kultúra viszonya - kultúrkereszténység.

21:20 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Azt életnek egészen más látószögei is lehetnek. Most egy életutat hallgatunk meg, amelynek szintén több perspektívája van. Nagyon rögös volt, mégis tele volt és tele van mosollyal. Szikszai Béniné, Eszter néni beszél.   Azért is várom az ünnepeket, mert talán lesz rá idő. Hogy mit olvassunk, ahhoz pedig szeretnénk ma néhány ötlettel szolgálni. Először egy olyan könyv szerzőjével beszélgetek, akinek a könyve sajnos még erre a vásárra nem készül el. Bolyki László kötetének címe: Milyen zenét szeret Isten? Ő egy olyan énekegyüttes tagja, melyben négy édestestvér énekel. Először a Bolyki Brothers alakulásáról faggattam. … Megjelent egy különleges utónévkönyv, amely az összes biblai nevet tartalmazza, de úgy, hogy megismerhetjük belőle a név eredeti hordozóját is, és azt, hogy hol található meg a Szentírásban. Bolla Zsuzsával, a könyv szerzőjével beszélgettem.    

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura: A Két Torony