Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. április 11., Kedd

Írta:

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Arany János: A Toldi-trilógia

5:30 – Serkenj fel – Dányi -Nagy Márió

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin és Halasi Kaleidoszkóp: az előző napi adás ismétlése

10:00 – bITmobile: Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 - Rövid Tájékoztató rovat: Kertelő; Sport

12:00 – Retro magazin: 30perc alatt: Medve és rénszarvas lesen Alaszkában

13: 00 - Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Olasz húsvéti szokások - Kis-Baranyi Erika beszélget Csányi Ágnessel (ismétlés)

14:00 – Jóllét magazin: - (Az allergia típusai, tünetei és az allergiás panaszok kezelése biorezonanciával a szénanáthától az ételallergián át a ritka reakciókig - Tanácsok Dr. Füzes Edit orvostól(ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin

19:00  - Szép Álmokat: - Aladdin és a csodalámpa

19:15 - Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán - Szent Péter esernyője

20:00 – Lélekműhely: Az emberek és az egyház kapcsolata: A hit és a kultúra viszonya.

21:15 – Életutak:Fekete Ágnes riportja:Mai korunkban mindenki keresi az identitását. Mivel nem biztosak életünk keretei, szeretnénk egyre jobban megerősíteni azt, amibe belekapaszkodhatunk. Talán ilyen eredői vannak annak, hogy egyre divatosabb egy bizonyos magyar ősvallásról beszélni. Sokfelé felélesztenek régi, pogány rítusokat. Hidán Csaba, a Károli Egyetem történelem szakán oktat. Táborokban lehet vele itt-ott találkozni, amikor talpig régi fegyverzetben minden gyereket és felnőttet elkápráztat mély tudásával és bemutatójával.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura A Két Torony