Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Bencés szerzetesek rockzenei válogatással is várják a karácsonyt (hvg.hu)

Írta: Szabó-Kocsis János

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor szerzetesei meglepő adventi Youtube-listát tettek közzé.

Két adventi playlistet is megosztottak a hívekkel és a Youtube-követőikkel a bakonybéli bencés szerzetesek, a Szent Mauríciusz Monostor tagjai - szúrta ki az Index. Az egyik zenei összeállítás klasszikus adventi, karácsonyi dalokat tartalmaz, a másik viszont jazz - és rockzenei válogatást (https://www.youtube.com/channel/UCLi9OBmrFhlKJOn0ktt4o3A/playlists).

Ez utóbbi lista inkább a meglepő: a 11 számból álló playlisten találunk az amerikai nu metal zenekartól, a Korntól számot, hallgathatunk death metalt a svéd Amon Amarth előadásában, és a szerzetesek beválogatták az adventi listájukba a chicagói rockzenekar, a Disturbed feldolgozásában a Simon and Garfunkel The Sound of Silence slágerét is.

Forrás: https://hvg.hu/elet/20181212_Bences_szerzetesek_rockzenei_valogatassal_varjak_a_karacsonyt



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!