Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hírek, érdekességek

Rengeteg kávét isznak a tinédzserek: hatalmas hibát követnek el? (hellovidek.hu)

Ha körbenézünk azt tapasztalhatjuk, hogy egyre fiatalabb korban kezdenek kávét fogyasztani a gyerekek. A legtöbb esetben már a szülőktől ellesik, hogy kávéval indul a napjuk. Aztán ott vannak a filmek, ahol szintén a napi rutin része a kávézás, de sok gyerek hivatkozik arra, hogy ez segít neki ébren maradni esténként, ha tanulnia kell egy fontos dolgozatra. Most annak jártunk utána, hogy mikortól fogyaszthat egyáltalán kávét egy gyerek. Valamint, hogy milyen hatása van a kávénak a fejlődő gyermek szervezetére.

2019-10-11 13:25:46 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Fillérekért árulják a szezon zöldségét: nem is sejted, pedig remek immunerősítő (hellovidek.hu)

Az ősszel együtt megérkezett a tökszezon is, sok újdonságot hozva a konyhába. A rengetegféle tököt meglátva azonban felmerül a kérdés: melyiket válasszuk? A tökök alakjukban, formájukban és méretükben is igencsak eltérnek egymástól, ráadásul nem csak kinézetük, áruk is igen változatos. A HelloVidék összegyűjtötte, amit a legnépszerűbb tökfélékről tudni kell!

2019-10-11 13:08:37 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Ők az idei győztesek: öten nyertek Junior Prima díjat színház- és filmművészet kategóriában (hellovidek.hu)

Öt fiatal művész vehette át a Junior Prima Díjat a színház- és filmművészet kategóriában október 2-án, a budapesti Kálmán Imre Teátrumban. Az elismerést és az azzal járó pénzjutalmat Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója nyújtotta át az 54 jelölt közül kiválasztott fiatal tehetségeknek.

2019-10-03 10:10:56 Szabó-Kocsis János Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!