Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Hírek, érdekességek

Matolcsy: válság közeleg, amelyből nyertesen kell kikerülnie az országnak

Magyarországnak nyertesnek kell lennie a következő években, ehhez fenn kell tartani a konjunktúrát, emellett 2030-ig folyamatos lépésekben erősíteni kell az ország versenyképességét – mondta Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke pénteken, Budapesten, az „Iránytű a négy százalékhoz” címmel megrendezett Figyelő Top200 konferencián, melynek központi témája a versenyképesség volt.

2018-10-12 13:49:25 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Fontos változások a tankolásnál!

Mától tankoláskor másfajta jelölésekkel is találkozhatunk a benzinkutakon: a jól megszokott sárga és zöld címkék mellett fekete-fehér köröket, négyzeteket és rombuszokat is kötelező elhelyezni az autósok pontos tájékoztatása érdekében. Mutatjuk pontosan mit jelentenek az ábrák, és mely országokban számíthatunk változásokra.

2018-10-12 13:18:17 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Már a Titanic előtt tornyosuló jéghegyről beszélnek

Scott Minerd, a Guggenheim Partners befektetési vezetője már többször nyilatkozott pesszimistán az amerikai gazdaság előtt álló akadályokról, valamint az amerikai tőzsdék várható eséséről. Természetesen a tegnapi esés után is megszólalt, Twitter üzenetben írta le véleményét a piaci eseményekről.

2018-10-11 12:42:32 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Szabadesésbe váltottak az amerikai tőzsdék, mi történik?

Szabadesésbe váltottak az amerikai tőzsdék, a Nasdaq fontos szintet tört át. Ázsiában is adtak mindent, az indexek 4-5 százalékkal zuhantak, a piacok ízelítőt adnak a 10 évvel ezelőtti eseményekből. Itthon a nagyok közül csak a Mol és az OTP esik.

2018-10-11 12:22:20 Szerkesztette: Szabó-Kocsis János Bővebben…

Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!