Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kötelező olvasmányok? Így szerezhetitek be őket ingyen

Írta: Szabó-Kocsis János

Az általános iskolai és középiskolai kötelező olvasmányok megszerzése nem csak a megvásárlást jelentheti, több pénztárcakímélő lehetőség is van, ami lehet, hogy máshogy is könnyebbé teheti a diákok életét.

Az első lehetőség, a Magyar Elektronikus Könyvtár

Itt a legtöbb olvasmányt ingyen és bármilyen eszközről meg lehet találni, sőt, nem csak a kötelezőket. A kereső segítségével könnyedén meg lehet találni a keresett olvasmányt. Ám itt nem ér véget a lehetőségek tárháza, ugyanis a könyvtárnak van saját alkalmazása telefonra, ahol e-book és hangoskönyv formátumban is megtalálhatóak az iskolai olvasmányok.

Ezen felül

Több olyan oldal és alkalmazás létezik, ahol ingyenesen megtalálhatóak a kötelező olvasmányok. Így a telefon nem hátráltat, hanem segít a tanulásban. Bárhová elvihető, akár egyszerre több könyv is kis helyen, könnyen kereshettek benne, és a memóriát sem foglalja, hiszen bármikor letörölhető és újratelepíthető.

Forrás: http://eduline.hu/kozoktatas/2018/8/13/kotelezo_olvasmanyok_ingyen_NIWQKG



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!