Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Nagy változások jönnek az iskolákban? Megvan az új alaptanterv tervezete

Írta: Szabó-Kocsis János

Átadták az új Nemzeti alaptanterv (Nat) tervezetét, a cél az, hogy a magyar diákok versenyképes, a munkaerőpiacon és az életben is értékes, valamint a nemzeti kultúrát korszerűen átadó tudást szerezzenek az iskolapadban - olvasható a közleményben.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) megkapta az új Nemzeti alaptanterv (Nat) tervezetét augusztus 6-án - tudatta a tárca sajtóosztálya közleményben az MTI-vel.

A munka azonban ezzel nem ért véget. A minisztériumi véleményezés után széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetés indul az új Nat-tervezetről, és azt követően kerül majd a Nat a kormány elé.

A tárca célja, hogy a magyar diákok versenyképes, a munkaerőpiacon és az életben is értékes, valamint a nemzeti kultúrát korszerűen átadó tudást szerezzenek az iskolapadban - olvasható az Emmi közleményében.

Forrás: http://eduline.hu/kozoktatas/2018/8/7/Megvan_az_uj_Nemzeti_alaptanterv_tervezete_5OIRIA



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!