Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Július 1-től visszakaphatjátok a KRESZ-tanfolyam és a vizsga árát

Írta: Szabó-Kocsis János

Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak.

A tanfolyam és a vizsga díjának visszatérítése 25 ezer forintos értékhatárig jár, és abban az esetben is igényelhető, ha valaki a KRESZ-vizsga után nem vesz részt azonnal gyakorlati oktatáson - írja a napi.hu.

A B kategóriás jogosítványhoz szükséges e-learning KRESZ-tanfolyam díja általában 15-25 ezer forint, a vizsga díja pedig 4600 forint, így a visszatérítés fedezheti ezeket a költségeket. Az utólagos visszatérítést elektronikusan is lehet majd igényelni, az ezzel kapcsolatos teendőket a Magyar Államkincsár intézi, további információkat pedig az Új Nemzedék Központtól lehet kérni.

Évente közel 50 ezer 20 évnél fiatalabb kísérel meg KRESZ-vizsgát tenni, ebből több mint 30 ezren teljesítik sikerrel azt.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2018/6/22/jogositvany_valtozas_SEWOVH



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!