Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Meghan hercegné édesapja ezzel a feltétellel adta lányát Harry herceghez

Írta: Szabó-Kocsis János

Harry herceg apósa csak egy feltételhez kötötte, hogy áldását adja leánya, Meghan Markle és a brit uralkodó unokájának frigyére: azt kérte Harrytől, hogy soha ne emeljen kezet Meghanra.

A 73 éves Thomas Markle, aki az ITV brit kereskedelmi televíziónak adott interjút, a hétfőn sugárzott beszélgetésben elárult néhány bizalmas részletet.

Harry – Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki a hatodik helyen áll a brit trónöröklési sorban – május 19-én esküdött örök hűséget amerikai menyasszonyának a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciáján.

A menyegző óta a házaspár a Sussex hercege, illetve hercegnője címet viseli az uralkodó döntése alapján, és mindkettőjüket a királyi fenség megszólítás illeti meg. Meghan hercegnő Mexikóban élő apja az ITV-interjúban elmondta: Harry telefonon kérte meg tőle leánya kezét. „Úriember vagy, ígérd meg nekem, hogy soha nem emelsz kezet a lányomra, és akkor természetesen megadom az engedélyt” – idézte fel Thomas Markle a herceggel folytatott sorsdöntő telefonbeszélgetést.

Arra a kérdésre, hogy várható-e a közeljövőben Harry és Meghan első gyermekének érkezése, a herceg apósa kijelentette: lánya „régóta szeretne gyerekeket”, és így szerinte „valamikor nemsokára számítani kell egy gyerekre”.

Thomas Markle, aki harminc éve elvált lánya édesanyjától, nem volt jelen az esküvőn, így Meghant Harry édesapja, Károly trónörökös kísérte a windsori Szent György-kápolna oltárához. Thomas Markle távolmaradásának hivatalos oka hirtelen műtéti beavatkozást igénylő szívkoszorúér-elzáródása volt.

Közvetlenül az esküvő előtt azonban kisebb botrányt kavart, amikor kiderült, hogy Meghan apja maga rendelte és rendezte meg a róla nem sokkal korábban megjelent, „spontánként” eladott lesipuskás fotókat, amelyek őt egyebek mellett öltönypróba közben ábrázolták. A család később cáfolta, hogy Thomas Markle a fotókért pénzt kapott volna.

A hétfői ITV-interjúban Meghan hercegnő apja mindenesetre elismerte, hogy súlyos hibát követett el e fotók megrendelésével, de hozzátette, hogy csak a róla kialakult képet próbálta javítani. Elmondta: az incidensért elnézést kért Harrytől és Meghantól, aki zokogott, amikor megtudta, hogy apja nem lesz ott a nagy napján.

Kijelentette: “normális, kedves viszonyt” szeretne a brit királyi családdal, és örülne, ha egy nap találkozhatna a királynővel, akit gyerekkora óta nagyra becsül.

Forrás: https://www.hirado.hu/kultura-eletmod/bulvar/cikk/2018/06/19/meghan-hercegne-edesapja-ezzel-a-feltetellel-adta-lanyat-harry-herceghez/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!